Оцінять всі! Повітряні сирні булочки, які готуються за 15 хвилин

Сучасні господині все частіше користуються напівфабрикатами або доставкою, щоби порадувати близьких вечерею. Вся проблема у дефіциті вільного часу. Проте кулінари знають, що є простий рецепт приготування смачних м’яких булочок, передають Патріоти України.

Подробиці

Зробити частування можна лише за 15 хвилин.

Складові:

  • сир – 250 г;
  • борошно – 250 г;
  • молоко – 2 ст. л.;
  • цукор – 5 ст. л.;
  • яйця – 2 шт.;
  • сіль;
  • ванілін – 2 г;
  • розпушувач – 12 г.

Рецепт приготування

Для початку яйця слід змішати з цукром, щіпкою солі та ваніліном. Потім їх треба з’єднати із сиром.

Після цього можна додати попередньо просіяне борошно з розпушувачем.

Потім потрібно руками перемішати масу. Тісто має трохи прилипати до пальців.

Як тільки булочки будуть сформовані, їх слід поставити на 12 хвилин у розігріту до 190 градусної духовки.

На якийсь час випічку слід дістати, щоб змастити молоком і посипати цукром. Після цього потрібно ще на 5 хвилин відправити частування в духовку.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Що означає зелене кільце навколо жовтка

п’ятниця, 19 грудень 2025, 9:59

Яйця круто - досить поширений вибір, наприклад, для сніданку. Після варіння, очищення та розрізання яйця навпіл ми іноді помічаємо зеленувате кільце навколо жовтка. Це виглядає не дуже апетитно, але це не означає, що яйце неїстівне. Їх цілком безпечно ...

Це така смакота! Соковита буженина зі свинини, яка завжди вдається

п’ятниця, 19 грудень 2025, 8:43

Домашня буженина може прикрасити будь-який святковий стіл. Її можна запікати у духовці або готувати в окропі. На сайті УНІАН поділилися класичними рецептами буженини, передають Патріоти України. Буженина у фользіІнгредієнти:Окіст свинячий — 1 кгЧасник ...