Оцінять всі! Повітряні сирні булочки, які готуються за 15 хвилин

Сучасні господині все частіше користуються напівфабрикатами або доставкою, щоби порадувати близьких вечерею. Вся проблема у дефіциті вільного часу. Проте кулінари знають, що є простий рецепт приготування смачних м’яких булочок, передають Патріоти України.

Подробиці

Зробити частування можна лише за 15 хвилин.

Складові:

  • сир – 250 г;
  • борошно – 250 г;
  • молоко – 2 ст. л.;
  • цукор – 5 ст. л.;
  • яйця – 2 шт.;
  • сіль;
  • ванілін – 2 г;
  • розпушувач – 12 г.

Рецепт приготування

Для початку яйця слід змішати з цукром, щіпкою солі та ваніліном. Потім їх треба з’єднати із сиром.

Після цього можна додати попередньо просіяне борошно з розпушувачем.

Потім потрібно руками перемішати масу. Тісто має трохи прилипати до пальців.

Як тільки булочки будуть сформовані, їх слід поставити на 12 хвилин у розігріту до 190 градусної духовки.

На якийсь час випічку слід дістати, щоб змастити молоком і посипати цукром. Після цього потрібно ще на 5 хвилин відправити частування в духовку.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...

Господиням на замітку! Чи потрібно промивати рис після варіння

неділя, 23 лютий 2025, 12:12

Рис – універсальний гарнір, який можна поєднувати з різними продуктами та спеціями. Крім того, ця крупа забезпечує приплив енергії на цілий день, передають Патріоти України. Вариться рисова каша легко. Однак деякі недосвідчені кулінари припускаються по...