Сучасні господині все частіше користуються напівфабрикатами або доставкою, щоби порадувати близьких вечерею. Вся проблема у дефіциті вільного часу. Проте кулінари знають, що є простий рецепт приготування смачних м’яких булочок, передають Патріоти України.
Зробити частування можна лише за 15 хвилин.
Складові:
Для початку яйця слід змішати з цукром, щіпкою солі та ваніліном. Потім їх треба з’єднати із сиром.
Після цього можна додати попередньо просіяне борошно з розпушувачем.
Потім потрібно руками перемішати масу. Тісто має трохи прилипати до пальців.
Як тільки булочки будуть сформовані, їх слід поставити на 12 хвилин у розігріту до 190 градусної духовки.
На якийсь час випічку слід дістати, щоб змастити молоком і посипати цукром. Після цього потрібно ще на 5 хвилин відправити частування в духовку.
Серце - головний двигун нашого організму, і від того, що ми їмо, напряму залежить його здоров’я. На жаль, багато популярних продуктів, які ми споживаємо щодня, можуть непомітно шкодити судинам і підвищувати ризик серцево-судинних захворювань, передають...
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...