Сучасні господині все частіше користуються напівфабрикатами або доставкою, щоби порадувати близьких вечерею. Вся проблема у дефіциті вільного часу. Проте кулінари знають, що є простий рецепт приготування смачних м’яких булочок, передають Патріоти України.
Зробити частування можна лише за 15 хвилин.
Складові:
Для початку яйця слід змішати з цукром, щіпкою солі та ваніліном. Потім їх треба з’єднати із сиром.
Після цього можна додати попередньо просіяне борошно з розпушувачем.
Потім потрібно руками перемішати масу. Тісто має трохи прилипати до пальців.
Як тільки булочки будуть сформовані, їх слід поставити на 12 хвилин у розігріту до 190 градусної духовки.
На якийсь час випічку слід дістати, щоб змастити молоком і посипати цукром. Після цього потрібно ще на 5 хвилин відправити частування в духовку.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...