Оцінять всі! Що додати в гречку, щоб гарнір був ароматний та смачний

речка дуже звична на смак. Хтось любить її просто за це, а інші шукають шляхи покращити гарнір. Гречка корисна, а приготувати її дійсно смачно можна за цим рецептом. Читайте детальніше далі у статті, передають Патріоти України.

Подробиці

Приготування крупи починається з її промивання. Потім залийте водою та нехай так постоїть протягом 2 годин. В цей час займіться додатковими компонентами.

Нам знадобиться морква та цибуля. Їх треба подрібнити та обсмажити. В процесі додайте дрібку цукру. Він допоможе зробити смак яскравішим.

Засипте гречку в засмажку та залийте водою. Готуйте до повного випаровування вологи. Наприкінці покладіть шматочок масла, подрібнену зелень, сіль.

З таким приготуванням гречана каша буде смачною та ароматною. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Чим замінити яйце для скріплення фаршу на котлети

неділя, 23 лютий 2025, 8:07

Яйце в м’ясному фарші потрібне для того, щоб «склеїти» всі інгредієнти. Під час смаження яєчний білок швидко згортається, зв’язуючи м’ясо та інші компоненти у єдине ціле. Котлети завдяки яйцю у складі тримають форму, передають Патріоти України. На кіло...

Є секрет! Що додати у фарш для котлет, щоб були соковиті

неділя, 23 лютий 2025, 7:12

Якщо ви хочете приготувати смачні та соковиті котлети, то обов’язково додайте у фарш інгредієнти, що втримають апетитний м’ясний сік. Лише досвідчені господині знають, що пісний фарш можна врятувати від сухості за допомогою замороженого вершкового масл...