
речка дуже звична на смак. Хтось любить її просто за це, а інші шукають шляхи покращити гарнір. Гречка корисна, а приготувати її дійсно смачно можна за цим рецептом. Читайте детальніше далі у статті, передають Патріоти України.
Приготування крупи починається з її промивання. Потім залийте водою та нехай так постоїть протягом 2 годин. В цей час займіться додатковими компонентами.
Нам знадобиться морква та цибуля. Їх треба подрібнити та обсмажити. В процесі додайте дрібку цукру. Він допоможе зробити смак яскравішим.
Засипте гречку в засмажку та залийте водою. Готуйте до повного випаровування вологи. Наприкінці покладіть шматочок масла, подрібнену зелень, сіль.
З таким приготуванням гречана каша буде смачною та ароматною. Смачного!
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Горох - дуже ситний і смачний продукт, який можна використовувати для приготування супів, а також пирогів і паштетів. Якщо ви хочете, щоб горох був м'яким у стравах, кулінари радять додавати соду у воду, вона зробить горох м'яким, передають Патріоти Ук...