
речка дуже звична на смак. Хтось любить її просто за це, а інші шукають шляхи покращити гарнір. Гречка корисна, а приготувати її дійсно смачно можна за цим рецептом. Читайте детальніше далі у статті, передають Патріоти України.
Приготування крупи починається з її промивання. Потім залийте водою та нехай так постоїть протягом 2 годин. В цей час займіться додатковими компонентами.
Нам знадобиться морква та цибуля. Їх треба подрібнити та обсмажити. В процесі додайте дрібку цукру. Він допоможе зробити смак яскравішим.
Засипте гречку в засмажку та залийте водою. Готуйте до повного випаровування вологи. Наприкінці покладіть шматочок масла, подрібнену зелень, сіль.
З таким приготуванням гречана каша буде смачною та ароматною. Смачного!
Дослідники з Тулейнського університету опитали понад 40 000 людей і встановили, що час споживання кави має значення для здоров’я серця, передають Патріоти України. Рекомендації дослідників:. Це обсерваційне дослідження, тож воно не доводить причинно-на...
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...