
речка дуже звична на смак. Хтось любить її просто за це, а інші шукають шляхи покращити гарнір. Гречка корисна, а приготувати її дійсно смачно можна за цим рецептом. Читайте детальніше далі у статті, передають Патріоти України.
Приготування крупи починається з її промивання. Потім залийте водою та нехай так постоїть протягом 2 годин. В цей час займіться додатковими компонентами.
Нам знадобиться морква та цибуля. Їх треба подрібнити та обсмажити. В процесі додайте дрібку цукру. Він допоможе зробити смак яскравішим.
Засипте гречку в засмажку та залийте водою. Готуйте до повного випаровування вологи. Наприкінці покладіть шматочок масла, подрібнену зелень, сіль.
З таким приготуванням гречана каша буде смачною та ароматною. Смачного!
Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...