
Якщо сосисок у лаваші ви ще не готували, то треба спробувати обов’язково. Смачний сніданок або перекус нашвидкуруч, який сподобається усім членам родини, передають Патріоти України.
Вам знадобиться:
Приготування:
Поділіть лаваш на 6 рівних частин, щоб можна було обгорнути його навколо сосиски. На край кожного шматочка покладіть сир, змастіть його кетчупом й викладіть сосиску. Загорніть її у лаваш у вигляді рулончика.
Збийте яйця з молоком, посоліть та поперчіть. Кожну сосиску, яку загорнули рулончиком у лаваш, обмокніть у яєчну суміш. Покладіть на розігріту з олією сковорідку та обсмажуйте зі всіх боків до золотистої скоринки. Смачного!
Обидва види м’яса мають свої переваги, передають Патріоти України.
Використання молока під час варіння – простий, але ефективний спосіб зробити пюре ніжним, кремовим і ароматним. Цей трюк гарантовано сподобається як дітям, так і дорослим, передають Патріоти України.