Оцінить уся родина! Неймовірна смакота з картоплі - готується легко, з'їдається швидко

Справжня смакота з картоплі і борошна - це проста, але така смачна страва, яка напевно полюбиться всій родині. Складно і описати, наскільки це смачно! Спробуйте приготувати, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Картопля — 4 шт. (близько 300 гр.);
  • Йогурт або кефір — 200 мл;
  • Яйце — 1 шт.;
  • Зелена цибуля — 1 пучок;
  • Сіль — 0,5 ч. л.;
  • Цукор — 1 ст. л.;
  • Сухі дріжджі -1 ч. л.;
  • Борошно — 400-450 гр.

Приготування:

Картоплю почистити і відварити до готовності. Перебити занурювальним блендером разом з кефіром (або йогуртом). Сюди ж додати цукор, сіль, дріжджі, дрібно порізану зелену цибулю і яйце.

Просіяти близько 400 гр. борошно. Можна додати додатково не більше 50 гр. Не забивайте тісто борошном — воно повинно залишатися липкуватим і дуже м'яким. Накрийте рушником і залиште на 1 годину в теплі.

Готове тісто, яке піднялося злегка припудріть борошном і розділіть на 20 частин, скачайте в кульки. Приплюсніть кожну кульку. Це можна зробити пальцями або качалкою.

Смажте у великій кількості масла з обох сторін на середньому вогні до золотистої, хрусткої скоринки. Готові пампушки можна подати зі сметаною або навіть просто так. Це дуже смачно — не відірватися! Детальніше про те, як приготувати пампушки з картоплею, дивіться у відео нижче:

Скільки кави потрібно пити щодня, щоб схуднути? Вчені назвали точну кількість

середа, 13 серпень 2025, 9:12

Ми звикли пити каву заради смаку та енергії, але цей популярний напій може стати несподіваним союзником у боротьбі з зайвою вагою. Завдяки кофеїну кава прискорює метаболізм, зменшує апетит і стимулює термогенез - процес утворення тепла в організмі, яки...

Ви все життя п’єте каву неправильно: один інгредієнт - і жир зникає!

середа, 13 серпень 2025, 7:15

Кава - не просто напій, який допомагає прокинутися. Виявляється, при правильному приготуванні вона здатна запускати процеси спалювання жиру і прискорювати метаболізм, передають Патріоти України. Але все залежить від того, що саме ви в неї додаєте. Досл...