Оцінить уся родина! Неймовірна смакота з картоплі - готується легко, з'їдається швидко

Справжня смакота з картоплі і борошна - це проста, але така смачна страва, яка напевно полюбиться всій родині. Складно і описати, наскільки це смачно! Спробуйте приготувати, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Картопля — 4 шт. (близько 300 гр.);
  • Йогурт або кефір — 200 мл;
  • Яйце — 1 шт.;
  • Зелена цибуля — 1 пучок;
  • Сіль — 0,5 ч. л.;
  • Цукор — 1 ст. л.;
  • Сухі дріжджі -1 ч. л.;
  • Борошно — 400-450 гр.

Приготування:

Картоплю почистити і відварити до готовності. Перебити занурювальним блендером разом з кефіром (або йогуртом). Сюди ж додати цукор, сіль, дріжджі, дрібно порізану зелену цибулю і яйце.

Просіяти близько 400 гр. борошно. Можна додати додатково не більше 50 гр. Не забивайте тісто борошном — воно повинно залишатися липкуватим і дуже м'яким. Накрийте рушником і залиште на 1 годину в теплі.

Готове тісто, яке піднялося злегка припудріть борошном і розділіть на 20 частин, скачайте в кульки. Приплюсніть кожну кульку. Це можна зробити пальцями або качалкою.

Смажте у великій кількості масла з обох сторін на середньому вогні до золотистої, хрусткої скоринки. Готові пампушки можна подати зі сметаною або навіть просто так. Це дуже смачно — не відірватися! Детальніше про те, як приготувати пампушки з картоплею, дивіться у відео нижче:

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...