
Приготуйте на вечерю ці неймовірні оладки з курячого фаршу. Дуже швидкий та простий рецепт. Їх люблять і діти, і дорослі, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Фарш можна зробити з філе самостійно, а можна купити готовий. Вбийте до фаршу яйця й додайте сіль, перець, сушений часник та соду. Перемішайте до однорідності. Всипте борошно й ретельно вимісіть.
Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олії, викладіть оладки ложкою й смажте під кришкою до утворення золотистої скоринки з обох боків на середньому вогні. Оладки готові. Подавайте до столу й насолоджуйтеся. Смачного!
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...