Оцінить вся родина! Смачний закусочний пиріг на швидку руку - простий рецепт за 20 хвилин

Якщо у вас немає часу довго готувати та пекти пироги, тоді пропонуємо вам дізнатися простий і дуже смачний вірменський пиріг, передають Патріоти України.

Його полюблять навіть діти, адже начинка виходить дуже ніжною та соковитою. Для вірменського пирога потрібно буде всього 20 хвилин вашого часу та необхідні продукти.

Пиріг закусочний - рецепт

Вам потрібно:

  • Пшеничне борошно - 450 гр
  • Шпинат - за смаком
  • Зелена цибуля
  • Черемша
  • Сіль, спеції
  • Сир бринза - 200 гр
  • Сир фета - 200 гр
  • Пармезан - 100 гр
  • Яйця - 1 шт
  • Панірувальні сухарі

Бринзу і фету натерти на крупній тертці. Пармезан подрібнити в дрібну крихту.

Дрібно порізати або подрібнити в блендері шпинат, цибулю та черемшу.

Борошно просіяти, з'єднати з сиром.

Додаємо яйце і замішуємо тісто.

Тісто розподілити на дві рівні частини та розкачати по вашій формі для запікання.

Тісто посипати панірувальними сухарями.

Розкласти начинку з цибулі, шпинату та черемші, все посипати пармезаном.

Накрити другою частиною тіста та змастити жовтком.

Розігріти духовку до 180 градусів та випікати пиріг до золотистого кольору.

Якщо не сильно хочете возитися з тістом, можна купити заморожене бездріжджове.

Розкачати, змішати начинку з сиру і зелені та випікати в духовці 15 хвилин.

Варто знати! Вчені з’ясували, коли найкращий час пити каву для здоров’я серця

вівторок, 18 листопад 2025, 18:11

Дослідники з Тулейнського університету опитали понад 40 000 людей і встановили, що час споживання кави має значення для здоров’я серця, передають Патріоти України. Рекомендації дослідників:. Це обсерваційне дослідження, тож воно не доводить причинно-на...

А ви це знали? Чому категорично не можна мити сире м’ясо перед приготуванням

вівторок, 18 листопад 2025, 13:10

Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...