Якщо у вас немає часу довго готувати та пекти пироги, тоді пропонуємо вам дізнатися простий і дуже смачний вірменський пиріг, передають Патріоти України.
Його полюблять навіть діти, адже начинка виходить дуже ніжною та соковитою. Для вірменського пирога потрібно буде всього 20 хвилин вашого часу та необхідні продукти.
Вам потрібно:
Бринзу і фету натерти на крупній тертці. Пармезан подрібнити в дрібну крихту.
Дрібно порізати або подрібнити в блендері шпинат, цибулю та черемшу.
Борошно просіяти, з'єднати з сиром.
Додаємо яйце і замішуємо тісто.
Тісто розподілити на дві рівні частини та розкачати по вашій формі для запікання.
Тісто посипати панірувальними сухарями.
Розкласти начинку з цибулі, шпинату та черемші, все посипати пармезаном.
Накрити другою частиною тіста та змастити жовтком.
Розігріти духовку до 180 градусів та випікати пиріг до золотистого кольору.
Якщо не сильно хочете возитися з тістом, можна купити заморожене бездріжджове.
Розкачати, змішати начинку з сиру і зелені та випікати в духовці 15 хвилин.
Коли обсмажуватимете м’ясо на сковорідці, буде хрумка скоринка зверху і м’яке соковите м’ясо всередині, передають Патріоти України. Відділіть білок від жовтка, жовтки збийте, а білки відправте охолоджуватися в холодильник. У миску зі збитими жовтками д...
Лосось і курятина - два популярні джерела білка, які часто з’являються в раціоні тих, хто стежить за здоров’ям. Обидва продукти мають високий вміст поживних речовин, але відрізняються за складом жирів, вітамінів і калорійністю, передають Патріоти Украї...