Якщо у вас немає часу довго готувати та пекти пироги, тоді пропонуємо вам дізнатися простий і дуже смачний вірменський пиріг, передають Патріоти України.
Його полюблять навіть діти, адже начинка виходить дуже ніжною та соковитою. Для вірменського пирога потрібно буде всього 20 хвилин вашого часу та необхідні продукти.
Вам потрібно:
Бринзу і фету натерти на крупній тертці. Пармезан подрібнити в дрібну крихту.
Дрібно порізати або подрібнити в блендері шпинат, цибулю та черемшу.
Борошно просіяти, з'єднати з сиром.
Додаємо яйце і замішуємо тісто.
Тісто розподілити на дві рівні частини та розкачати по вашій формі для запікання.
Тісто посипати панірувальними сухарями.
Розкласти начинку з цибулі, шпинату та черемші, все посипати пармезаном.
Накрити другою частиною тіста та змастити жовтком.
Розігріти духовку до 180 градусів та випікати пиріг до золотистого кольору.
Якщо не сильно хочете возитися з тістом, можна купити заморожене бездріжджове.
Розкачати, змішати начинку з сиру і зелені та випікати в духовці 15 хвилин.
Оладки з цибулі готуються швидко і просто, а смакують навіть тим, хто не терпить смак цибулі. Цибуляники сході на картопляники не лише назвою, а й виглядом, проте на смак ніжні, соковиті та оригінальні, бо не відчувається присмак чи гіркота саме цибулі...
Кожна господиня прагне приготувати страви з курячих субпродуктів так, щоб вони не гірчили і вийшли смачними. Саме неприємний присмак часом зупиняє господарок від використання курячих сердець і печінки, передають Патріоти України. Пропонуємо вам ознайом...