Оцінить вся родина! Смачний закусочний пиріг на швидку руку - простий рецепт за 20 хвилин

Якщо у вас немає часу довго готувати та пекти пироги, тоді пропонуємо вам дізнатися простий і дуже смачний вірменський пиріг, передають Патріоти України.

Його полюблять навіть діти, адже начинка виходить дуже ніжною та соковитою. Для вірменського пирога потрібно буде всього 20 хвилин вашого часу та необхідні продукти.

Пиріг закусочний - рецепт

Вам потрібно:

  • Пшеничне борошно - 450 гр
  • Шпинат - за смаком
  • Зелена цибуля
  • Черемша
  • Сіль, спеції
  • Сир бринза - 200 гр
  • Сир фета - 200 гр
  • Пармезан - 100 гр
  • Яйця - 1 шт
  • Панірувальні сухарі

Бринзу і фету натерти на крупній тертці. Пармезан подрібнити в дрібну крихту.

Дрібно порізати або подрібнити в блендері шпинат, цибулю та черемшу.

Борошно просіяти, з'єднати з сиром.

Додаємо яйце і замішуємо тісто.

Тісто розподілити на дві рівні частини та розкачати по вашій формі для запікання.

Тісто посипати панірувальними сухарями.

Розкласти начинку з цибулі, шпинату та черемші, все посипати пармезаном.

Накрити другою частиною тіста та змастити жовтком.

Розігріти духовку до 180 градусів та випікати пиріг до золотистого кольору.

Якщо не сильно хочете возитися з тістом, можна купити заморожене бездріжджове.

Розкачати, змішати начинку з сиру і зелені та випікати в духовці 15 хвилин.

А ви це знали? Чому суп не можна розігрівати в мікрохвильовій печі

четвер, 6 березень 2025, 11:30

Мікрохвильова піч – дуже зручний і популярний кухонний гаджет, яким користуються практично всі. Але не всі знають, що деякі страви категорично не можна гріти в ній, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисною інформацією, чому не мо...

Є секрет! Як зберегти колір зелені в супі

четвер, 6 березень 2025, 11:07

Зелень – важливий інгредієнт для перших страв. Петрушка або кріп не тільки покращують смак супу, але й роблять рідку страву набагато більш апетитною. Однак це відбувається лише за умови збереження у компонента яскравого зеленого кольору, передають Патр...