Якщо у вас немає часу довго готувати та пекти пироги, тоді пропонуємо вам дізнатися простий і дуже смачний вірменський пиріг, передають Патріоти України.
Його полюблять навіть діти, адже начинка виходить дуже ніжною та соковитою. Для вірменського пирога потрібно буде всього 20 хвилин вашого часу та необхідні продукти.
Вам потрібно:
Бринзу і фету натерти на крупній тертці. Пармезан подрібнити в дрібну крихту.
Дрібно порізати або подрібнити в блендері шпинат, цибулю та черемшу.
Борошно просіяти, з'єднати з сиром.
Додаємо яйце і замішуємо тісто.
Тісто розподілити на дві рівні частини та розкачати по вашій формі для запікання.
Тісто посипати панірувальними сухарями.
Розкласти начинку з цибулі, шпинату та черемші, все посипати пармезаном.
Накрити другою частиною тіста та змастити жовтком.
Розігріти духовку до 180 градусів та випікати пиріг до золотистого кольору.
Якщо не сильно хочете возитися з тістом, можна купити заморожене бездріжджове.
Розкачати, змішати начинку з сиру і зелені та випікати в духовці 15 хвилин.
Наліпити пельмені — то треба мати натхнення та терпіння. А ще трохи вміння. Тісто для пельменів досить ніжне. При готуванні воно часто розривається. Начинка плаває потім окремо від тіста. Що потрібно зробити, щоб цього уникнути, передають Патріоти Укра...
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...