Овочі — справжнє джерело вітамінів і мікроелементів. Вони гарні кожен окремо, але набагато корисніше їх поєднувати.
Прекрасний варіант овочевого асорті — овочеве рагу. Його можна використовувати як закуску в холодному вигляді і як гарнір — в гарячому. Цю страву можна подавати самостійно або в поєднанні з м'ясом або рибою, зазначають Патріоти України.
Всі овочі почистити і вимити.
Капусту нашаткувати і, злегка присолити, перетерти руками.
У глибокій сковороді розжарити олію і обсмажити в ній подрібнену цибулю з нарізаною соломкою морквою. Поступово додати капусту і тушкувати все під кришкою 15-20 хвилин.
Окремо обсмажити нарізаний соломкою болгарський перець і нарізаний невеликими шматочками кабачок.
Помідори опустити на кілька хвилин у киплячу воду, після чого очистити і нарізати маленькими шматочками.
Рис відварити в підсоленій воді до напівготовності.
Підготовлені овочі та рис укласти в глибокий сотейник або каструлю з товстим дном, залити томатним соком і тушкувати, періодично помішуючи, на повільному вогні 35-45 хвилин.
За 10 хвилин до готовності рагу посолити і довести до бажаного смаку.
У готове рагу додати пропущений через прес часник і подрібнену зелень і акуратно перемішати.
Набір овочів і їхнє кількісне співвідношення змінюйте відповідно до свого смаку, але основним інгредієнтом повинна залишатися капуста.
Взимку замість свіжих помідорів використовуйте консервовані помідори у власному соку.
Смажена картопля - проста страва, яку знають усі. Але навіть вона може вийти невдалою: бліда, без рум’яної скоринки, розвалюється при перевертанні і нагадує скоріше пюре. У чому ж причина, передають Патріоти України. 1. Ви вибираєте не той сорт картопл...
Солодощі можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо. Зокрема - наші слабкості, передають Патріоти України. Який пончик ти вибираєш, коли хочеш побалувати себе? Твій вибір видає твої вразливі місця, приховані риси характеру і реакції, які ти часто...