
Овочі — справжнє джерело вітамінів і мікроелементів. Вони гарні кожен окремо, але набагато корисніше їх поєднувати.
Прекрасний варіант овочевого асорті — овочеве рагу. Його можна використовувати як закуску в холодному вигляді і як гарнір — в гарячому. Цю страву можна подавати самостійно або в поєднанні з м'ясом або рибою, зазначають Патріоти України.
Всі овочі почистити і вимити.
Капусту нашаткувати і, злегка присолити, перетерти руками.
У глибокій сковороді розжарити олію і обсмажити в ній подрібнену цибулю з нарізаною соломкою морквою. Поступово додати капусту і тушкувати все під кришкою 15-20 хвилин.
Окремо обсмажити нарізаний соломкою болгарський перець і нарізаний невеликими шматочками кабачок.
Помідори опустити на кілька хвилин у киплячу воду, після чого очистити і нарізати маленькими шматочками.
Рис відварити в підсоленій воді до напівготовності.
Підготовлені овочі та рис укласти в глибокий сотейник або каструлю з товстим дном, залити томатним соком і тушкувати, періодично помішуючи, на повільному вогні 35-45 хвилин.
За 10 хвилин до готовності рагу посолити і довести до бажаного смаку.
У готове рагу додати пропущений через прес часник і подрібнену зелень і акуратно перемішати.
Набір овочів і їхнє кількісне співвідношення змінюйте відповідно до свого смаку, але основним інгредієнтом повинна залишатися капуста.
Взимку замість свіжих помідорів використовуйте консервовані помідори у власному соку.
Вершкове масло давно має суперечливу репутацію через високий вміст жиру та холестерину. Проте, як зазначають кардіологи, його вплив на артеріальний тиск часто недооцінюють, Патріоти України. За словами доктора Сема Сетареха з Beverly Hills Cardiovascul...
Щоб отримати соковите, ніжне м’ясо, варто скористатися цими трюками, передають Патріоти України. М’ясо після таких процедур буде ніжним, делікатним і буквально танути в роті. Це працює як для дітей, так і для дорослих, і перетворює будь-яку страву на р...