
Омлет - не лише смачна, а й корисна страва, якою можна порадувати себе на сніданок. Щоб страва була ще кориснішою і низькокалорійною, її потрібно не смажити на сковороді, а готувати в мультиварці або пароварці. Фарширувати омлет можна будь-якими продуктами, які ви любите їсти зранку, зазначають Патріоти України.
У цьому рецепті начинка для омлету готується з оливок, сиру та зелені. Можна додавати помідори, перець, ковбасу, червону рибу, тощо.
Інгредієнти:
У миску вбиваємо 4 яйця із сіллю. Додаємо кефір і вінчиком або виделкою добре перемішуємо. Заливаємо молоко.
Омлет повинен вийти не надто пишним, тому що його буде незручно загортати у рулет. Форму для випікання для мультиварки застилаємо харчовою плівкою та акуратно виливаємо яєчну масу. Встановлюємо режим "На пару" на 20-25 хвилин.
Поки омлет готується, зробимо начинку. Оливки дрібно нарізаємо кубиками, кріп дрібно рубаємо, сир натираємо на тертці.
Коли омлет готовий, дістаємо його з мультиварки, викладаємо начинку та розподіляємо по поверхні омлета, залишаючи невелику відстань від країв. Акуратно загортаємо рулет, доки омлет теплий. Рулет викладаємо на тарілку, розрізаємо на порційні шматочки та присипаємо кропом. Смачного!
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...