Паска вийде запашною та м’якою, наче пух - покроковий рецепт головної великодньої страви

За два тижні Великдень, то ж більшість господинь уже в пошуку рецептів паски, без якої неможливо уявити святковий стіл. Популярний український ютуб-канал MAMA GOTUYE поділився перевіреним рецептом, який, певні, сподобається і вам, передають Патріоти України.

«Основні інгредієнти для приготування паски є частинка вашої душі та любові! Я обожнюю готувати паску, для мене це щось особливе. За моїм рецептом паска вдасться, буде пухкою та запашною. Слава Україні!»

Рецепт паски (на 4 середні паски):

борошно — ~ 500 г

молоко — 250 мл

вершкове масло — 90 г

дріжджі — 35 г

цукор — 140 г

2 яйця + 3 жовтка

ванільний цукор -1 упаковка (або есенція)

горілка — 0,5 ч. л

сіль — дрібка

лимонна цедра, родзинки за бажанням

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...