У кожного з нас у дитинстві було улюблене печиво, яке нам готувала мама чи бабуся. Хтось любив пісочне печиво, а хтось - з різними начинками, передають Патріоти України.
Інгредієнти: цукрова пудра (60 г), какао (20 г), борошно (150 г), вершкове масло (90 г), яйце (1 шт.), розпушувач (0,5 ч. л.), сіль (щіпка), заморожена вишня (130 г).
Приготування:
Беремо холодне вершкове масло і натираємо його на крупній терці. Змішуємо його з цукровою пудрою, яйцем, борошном, розпушувачем, сіллю і какао. Вимішуємо тісто до однорідної маси.
Загортаємо його в харчову плівку і прибираємо в холодильник приблизно на 2 години. Можна залишити і на всю ніч, а вранці зробити печиво. Заздалегідь розморожуємо вишню, добре віджимаємо її.
Дістаємо охолоджене тісто і розгортаємо - товщина повинна бути приблизно 5 мм. Вирізаємо за допомогою кулінарного кільця або звичайного келиха кружальця для печива - їх має бути парна кількість. В середину кожного кружка кладемо по 5 вишень, накриваємо другим шматочком тіста, защипуємо краї за допомогою вилки.
Робимо зверху кілька дірок - це для того, щоб виходила зайва волога. Посипаємо печиво цукром. Заздалегідь розігріваємо духовку. Випікаємо при температурі 180°С 15-20 хвилин. Потім дістаємо печиво і даємо йому охолонути.
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...