У кожного з нас у дитинстві було улюблене печиво, яке нам готувала мама чи бабуся. Хтось любив пісочне печиво, а хтось - з різними начинками, передають Патріоти України.
Інгредієнти: цукрова пудра (60 г), какао (20 г), борошно (150 г), вершкове масло (90 г), яйце (1 шт.), розпушувач (0,5 ч. л.), сіль (щіпка), заморожена вишня (130 г).
Приготування:
Беремо холодне вершкове масло і натираємо його на крупній терці. Змішуємо його з цукровою пудрою, яйцем, борошном, розпушувачем, сіллю і какао. Вимішуємо тісто до однорідної маси.
Загортаємо його в харчову плівку і прибираємо в холодильник приблизно на 2 години. Можна залишити і на всю ніч, а вранці зробити печиво. Заздалегідь розморожуємо вишню, добре віджимаємо її.
Дістаємо охолоджене тісто і розгортаємо - товщина повинна бути приблизно 5 мм. Вирізаємо за допомогою кулінарного кільця або звичайного келиха кружальця для печива - їх має бути парна кількість. В середину кожного кружка кладемо по 5 вишень, накриваємо другим шматочком тіста, защипуємо краї за допомогою вилки.
Робимо зверху кілька дірок - це для того, щоб виходила зайва волога. Посипаємо печиво цукром. Заздалегідь розігріваємо духовку. Випікаємо при температурі 180°С 15-20 хвилин. Потім дістаємо печиво і даємо йому охолонути.
Дієтологиня та авторка книжки "Як не їсти ультраоброблене" Нікола Ладлам-Рейн провела аналіз 18 найпопулярніших фруктів, оцінюючи їхню поживність за 5-бальною шкалою, передають Патріоти України. Аутсайдером списку стали всі види динь — кавун, канталупа...
Коли справа доходить до вибору кухонної дошки, важливо не тільки звертати увагу на матеріал, але й на його вплив на здоров'я та якість вашого приготування їжі. Дерев’яні та пластикові дошки - два основних типи обробних поверхонь, але є багато відміннос...