Печемо домашнє печиво з вишеньками: Дуже смачний рецепт ароматного десерту до чаю

У кожного з нас у дитинстві було улюблене печиво, яке нам готувала мама чи бабуся. Хтось любив пісочне печиво, а хтось - з різними начинками, передають Патріоти України.

Інгредієнти: цукрова пудра (60 г), какао (20 г), борошно (150 г), вершкове масло (90 г), яйце (1 шт.), розпушувач (0,5 ч. л.), сіль (щіпка), заморожена вишня (130 г).

Приготування:

Беремо холодне вершкове масло і натираємо його на крупній терці. Змішуємо його з цукровою пудрою, яйцем, борошном, розпушувачем, сіллю і какао. Вимішуємо тісто до однорідної маси.

Загортаємо його в харчову плівку і прибираємо в холодильник приблизно на 2 години. Можна залишити і на всю ніч, а вранці зробити печиво. Заздалегідь розморожуємо вишню, добре віджимаємо її.

Дістаємо охолоджене тісто і розгортаємо - товщина повинна бути приблизно 5 мм. Вирізаємо за допомогою кулінарного кільця або звичайного келиха кружальця для печива - їх має бути парна кількість. В середину кожного кружка кладемо по 5 вишень, накриваємо другим шматочком тіста, защипуємо краї за допомогою вилки.

Робимо зверху кілька дірок - це для того, щоб виходила зайва волога. Посипаємо печиво цукром. Заздалегідь розігріваємо духовку. Випікаємо при температурі 180°С 15-20 хвилин. Потім дістаємо печиво і даємо йому охолонути.

Творить дива! Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років

четвер, 18 квітень 2024, 16:56

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому, передають Патріоти України. Здатністю уповільнювати процеси старіння і подовжувати життя володіє манго. Напевно, це найсмачніший екзотичний фрукт....

Діти будуть у захваті! Як приготувати домашнє печиво на смак, як "Орео"

четвер, 18 квітень 2024, 15:08

Шоколадне печиво з ніжною білою начинкою смакує багатьом людям. Особливо, якщо його їсти, як радить реклама: покрутити, вмочити в молоко і з’їсти. Пропонуємо приготувати схоже печиво, але більш корисне, адже домашнє, передають Патріоти України. Змішайт...