Для приготування будуть потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування
Печінку подрібнити в блендері або пропустити через м’ясорубку.
Потім додати яйце, молоко, борошно, сіль, перець, все ретельно перемішати і дати настоятися приблизно півгодини.
Тим часом смажимо цибулю з морквою. Беремо глибоку форму для запікання, кладемо половину смажених овочів, зверху половину сиру, потім половину суміші з печінки, і в такому ж порядку викладаємо іншу половину овочів, сиру і печінки.
Запікаємо в розігрітій духовці приблизно 70-80 хвилин при 170-180 гр. Перед подачею дати охолонути. Смачного!
Апельсиновий сік - джерело вітаміну С, корисний для імунітету та серця. Проте чи впливає час вживання соку на набір ваги? Дослідники з Кельнського університету провели експеримент, який показав, передають Патріоти України. Вчені радять вживати 100% нат...
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...