Печінка по-царськи. Проста у приготуванні але дуже смачна страва

Якщо ви хочете здивувати своїх близьких неймовірно смачною стравою. Тоді пропонуємо вам рецепт приготування неймовірно смачної печінки по-царськи. Ваші гості будуть у захваті від такої смакоти, зазначають Патріоти України.

Для приготування будуть потрібні такі інгредієнти:

  • 1 яйце;
  • 700 гр. курячої печінки;
  • 100 мл. молока;
  • 1 ч.л. солі;
  • чорний перець;
  • 2 ст.л. борошна;
  • 2-3 морквини;
  • 1 цибулина (велика);
  • 2 ст.л. рослинного масла;
  • 200 гр. сиру.

Процес приготування

Печінку подрібнити в блендері або пропустити через м’ясорубку.

Потім додати яйце, молоко, борошно, сіль, перець, все ретельно перемішати і дати настоятися приблизно півгодини.

Тим часом смажимо цибулю з морквою. Беремо глибоку форму для запікання, кладемо половину смажених овочів, зверху половину сиру, потім половину суміші з печінки, і в такому ж порядку викладаємо іншу половину овочів, сиру і печінки.

Запікаємо в розігрітій духовці приблизно 70-80 хвилин при 170-180 гр. Перед подачею дати охолонути. Смачного!

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...

Господиням на замітку! Чи потрібно промивати рис після варіння

неділя, 23 лютий 2025, 12:12

Рис – універсальний гарнір, який можна поєднувати з різними продуктами та спеціями. Крім того, ця крупа забезпечує приплив енергії на цілий день, передають Патріоти України. Вариться рисова каша легко. Однак деякі недосвідчені кулінари припускаються по...