Печінка по-царськи. Проста у приготуванні але дуже смачна страва

Якщо ви хочете здивувати своїх близьких неймовірно смачною стравою. Тоді пропонуємо вам рецепт приготування неймовірно смачної печінки по-царськи. Ваші гості будуть у захваті від такої смакоти, зазначають Патріоти України.

Для приготування будуть потрібні такі інгредієнти:

  • 1 яйце;
  • 700 гр. курячої печінки;
  • 100 мл. молока;
  • 1 ч.л. солі;
  • чорний перець;
  • 2 ст.л. борошна;
  • 2-3 морквини;
  • 1 цибулина (велика);
  • 2 ст.л. рослинного масла;
  • 200 гр. сиру.

Процес приготування

Печінку подрібнити в блендері або пропустити через м’ясорубку.

Потім додати яйце, молоко, борошно, сіль, перець, все ретельно перемішати і дати настоятися приблизно півгодини.

Тим часом смажимо цибулю з морквою. Беремо глибоку форму для запікання, кладемо половину смажених овочів, зверху половину сиру, потім половину суміші з печінки, і в такому ж порядку викладаємо іншу половину овочів, сиру і печінки.

Запікаємо в розігрітій духовці приблизно 70-80 хвилин при 170-180 гр. Перед подачею дати охолонути. Смачного!

Це така смакота! Яблучний штрудель з лаваша за 15 хвилин

п’ятниця, 6 червень 2025, 6:12

Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...

Все просто! Як позбутися неприємного запаху цвітної капусти при варінні

п’ятниця, 6 червень 2025, 5:40

Зазвичай цвітна капуста вживається у смаженому вигляді. Однак перед викладанням на сковороду овоч бажано відварити. Обробка в окропі і часткове доведення до готовності необхідні для того, щоб розм’якшити продукт. У результаті страва вийде смачною та ні...