Для приготування будуть потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування
Печінку подрібнити в блендері або пропустити через м’ясорубку.
Потім додати яйце, молоко, борошно, сіль, перець, все ретельно перемішати і дати настоятися приблизно півгодини.
Тим часом смажимо цибулю з морквою. Беремо глибоку форму для запікання, кладемо половину смажених овочів, зверху половину сиру, потім половину суміші з печінки, і в такому ж порядку викладаємо іншу половину овочів, сиру і печінки.
Запікаємо в розігрітій духовці приблизно 70-80 хвилин при 170-180 гр. Перед подачею дати охолонути. Смачного!
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...