Печінка в оригінальному клярі. Дуже ніжно і смачно!

Такий кляр додасть печінці ніжності і оригінальності. Обов’язково спробуйте приготувати печінку за даним рецептом, зазначають Патріоти України.

Переходимо до процесу приготування печінки

Для клярі розбиваємо в глибокий посуд два яйця, додаємо дві ст. л. майонезу і стільки ж борошна. Збиваємо. У вас вийде рідке тісто.

Беремо одну цибулину, дрібненько шаткуємо, обсмажуємо, як зазвичай і додаємо в кляр.

Туди ж видавлюємо один зубець часнику і всипаємо невелику кількість дрібно нарізаної зелені. Перчимо, солимо за своїм смаком і розмішуємо.

Індичу або курячу печінку потрібно порізати на шматки розміром 3 на 3 сантиметри і покласти їх в кляр.

Залишити печінку на 15 хвилин, а потім смажимо на розігрітій сковорідці з соняшниковою олією походження до красивої золотистої скоринки. Вогонь повинен бути несильний. Смачного!

ТОП-3 хитрощі кулінарів, які допоможуть приготувати смачний та пишний омлет

вівторок, 22 квітень 2025, 23:10

Не кожна господиня може похвалитися тим, що омлет вийшов у неї з першого разу: навіть у професійних кухарів із цією простою стравою можуть періодично виникати проблеми, передають Патріоти України. Достатньо допустити лише одну неточність при виборі про...

Швидкий салат з м’яса - сила смаку в простоті рецепта

вівторок, 22 квітень 2025, 18:02

Прості рецепти викликають бажання готувати. Погодьтесь, що в ритмі сучасного життя знайти вільні години на приготування складних страв, — це є недозволена розкіш. Пропонуємо спробувати салат з м’яса та солоних огірків. Поєднання таких смаків — запорука...