Печінка в оригінальному клярі. Дуже ніжно і смачно!

Такий кляр додасть печінці ніжності і оригінальності. Обов’язково спробуйте приготувати печінку за даним рецептом, зазначають Патріоти України.

Переходимо до процесу приготування печінки

Для клярі розбиваємо в глибокий посуд два яйця, додаємо дві ст. л. майонезу і стільки ж борошна. Збиваємо. У вас вийде рідке тісто.

Беремо одну цибулину, дрібненько шаткуємо, обсмажуємо, як зазвичай і додаємо в кляр.

Туди ж видавлюємо один зубець часнику і всипаємо невелику кількість дрібно нарізаної зелені. Перчимо, солимо за своїм смаком і розмішуємо.

Індичу або курячу печінку потрібно порізати на шматки розміром 3 на 3 сантиметри і покласти їх в кляр.

Залишити печінку на 15 хвилин, а потім смажимо на розігрітій сковорідці з соняшниковою олією походження до красивої золотистої скоринки. Вогонь повинен бути несильний. Смачного!

Ці продукти краще не їсти на вечерю - вони заважають спати й підвищують тиск

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 12:45

Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...

А ви це знали? Навіщо додавати цукор під час варіння картоплі

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 5:35

Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...