Печінка в оригінальному клярі. Дуже ніжно і смачно!

Такий кляр додасть печінці ніжності і оригінальності. Обов’язково спробуйте приготувати печінку за даним рецептом, зазначають Патріоти України.

Переходимо до процесу приготування печінки

Для клярі розбиваємо в глибокий посуд два яйця, додаємо дві ст. л. майонезу і стільки ж борошна. Збиваємо. У вас вийде рідке тісто.

Беремо одну цибулину, дрібненько шаткуємо, обсмажуємо, як зазвичай і додаємо в кляр.

Туди ж видавлюємо один зубець часнику і всипаємо невелику кількість дрібно нарізаної зелені. Перчимо, солимо за своїм смаком і розмішуємо.

Індичу або курячу печінку потрібно порізати на шматки розміром 3 на 3 сантиметри і покласти їх в кляр.

Залишити печінку на 15 хвилин, а потім смажимо на розігрітій сковорідці з соняшниковою олією походження до красивої золотистої скоринки. Вогонь повинен бути несильний. Смачного!

Їжа, яка виснажує: Експерти пояснили, чому варто двічі подумати, перш ніж їсти оброблене м’ясо

неділя, 27 липень 2025, 13:05

Відчуття постійної втоми може мати безліч причин, і одна з них - ваш щоденний раціон. Часто ми списуємо нестачу енергії на стрес або недосип, але іноді справа в тому, що саме ми їмо, передають Патріоти України. Нові наукові дані вказують на несподівани...

Як вибрати якісну розчинну каву: ТОП-5 ознак, що не підведуть

неділя, 27 липень 2025, 11:12

Розчинна кава - зручний варіант для тих, хто хоче швидко збадьоритися. Але за зручністю часто ховається різниця у якості, яка може вплинути не лише на смак, а й на здоров’я. Як відрізнити добрий продукт від сурогату . пояснюємо простими словами, переда...