
1. Змішате в мисці яйце, цукор, рослиннe олі. і молоко. Збийте віночком до однорідності.
2. Додайте ванільний цукор і розпушувач. Постійно помішуючи, додавайте частинами манку, щоб замісити тісто щільне.Щоб манка набухла, накрий миску рушником і дай тісту постояти 1 годину.
3. Сформуйте з тіста кульку, обваляйте в манці або цукровій пудрі.
4. Сформуйте корж круглої форми.
5. Застеліть деко папером для випічки, викладіть на нього печиво.
6. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте печиво 30 хвилин до золотистого кольору.
7. Дайте охолонути і подавайте до столу.
Чай - улюблений напій багатьох, який зігріває вранці, освіжає влітку та постачає антиоксиданти й мінерали. Але не всі чаї корисні: деякі можуть сприяти набору ваги та провокувати захворювання, передають Патріоти України. Людям із гастроезофагеальним ре...
У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...