1. Змішате в мисці яйце, цукор, рослиннe олі. і молоко. Збийте віночком до однорідності.
2. Додайте ванільний цукор і розпушувач. Постійно помішуючи, додавайте частинами манку, щоб замісити тісто щільне.Щоб манка набухла, накрий миску рушником і дай тісту постояти 1 годину.
3. Сформуйте з тіста кульку, обваляйте в манці або цукровій пудрі.
4. Сформуйте корж круглої форми.
5. Застеліть деко папером для випічки, викладіть на нього печиво.
6. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте печиво 30 хвилин до золотистого кольору.
7. Дайте охолонути і подавайте до столу.
Темний шоколад давно вважають здоровішою альтернативою солодощам із високим вмістом цукру. Але нове дослідження показує ще одну вагому причину насолоджуватися ним: зниження ризику гіпертонії, передають Патріоти України. Що показало дослідження У дослі...
Кава є одним з найпопулярніших й найулюбленіших напоїв у багатьох країнах світу, займаючи лідируючі позиції щодо споживання після води. Вона є частиною культури та традицій, й її щоденне споживання обчислюється мільярдами чашок, передають Патріоти Укра...