
1. Змішате в мисці яйце, цукор, рослиннe олі. і молоко. Збийте віночком до однорідності.
2. Додайте ванільний цукор і розпушувач. Постійно помішуючи, додавайте частинами манку, щоб замісити тісто щільне.Щоб манка набухла, накрий миску рушником і дай тісту постояти 1 годину.
3. Сформуйте з тіста кульку, обваляйте в манці або цукровій пудрі.
4. Сформуйте корж круглої форми.
5. Застеліть деко папером для випічки, викладіть на нього печиво.
6. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте печиво 30 хвилин до золотистого кольору.
7. Дайте охолонути і подавайте до столу.
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...