Пельмені можуть бути корисними: Лікар-дієтолог розкрила головний секрет

Лікар-дієтолог Наталія Круглова поділилася секретом, як зробити корисними пельмені. Фахівець порадила при виборі пельменів промислового зразка звертати увагу на їх склад, передають Патріоти України.

Це пов'язано з тим, що в них може міститися надмірна кількість жиру, солі і спецій. "Краще віддати перевагу готовим пельменям, що містять нежирні сорти м'яса, наприклад, біле м'ясо птиці або яловичину. Або ліпити їх самостійно, адже в саморобних пельменях ми можемо контролювати кількість жиру, спецій і солі, які ми будемо додавати", - зазначила Круглова.

Смачні бутерброди нашвидкуруч: ТОП-5 простих намазок, які порадують смаком

середа, 26 січень 2022, 23:15

Що може бути смачніше паштету, намазаного на свіжий хліб з хрусткою скоринкою. Зазвичай його готують з печінки, але існує також безліч інших варіантів, які подарують справжню насолоду. Патріоти України діляться простими рецептами намазок для бутерброді...

Неймовірна смакота: Рецепт чебуреків по-казахськи (відео)

середа, 26 січень 2022, 22:15

Сьогодні ми візьмемо такий казахський рецепт і зробимо все самі. Чебуреки виходять неймовірно смачними — так що краще пекти відразу цілу гору. . У правильних чебуреках є дві головні складові: тісто і фарш. Для тіста потрібна мука, крутий окріп і росли...