Перед такими канапками важко встояти: Простий рецепт особливої вершково-овочевої намазки

Канапки – один із найбільш популярних перекусів. Замість того, щоб додавати овочі на масло, можна заздалегідь поєднати ці інгредієнти, радять Патріоти України.

Овочеве масло – це особливий смак, який подарує насолоду навіть примхливим гурманам.

Рецепт овочевого масла

Інгредієнти

  • 125 грам вершкового масла;
  • 1 помідор;
  • 1 морква;
  • корінь петрушки;
  • 50 грам кореня селери;
  • 10 грам подрібненої пряної зелені – кропу, м'яти, чабера, меліси лимонної.

Приготування:

  1. Овочі відварюємо, подрібнюємо та протираємо через сито.
  2. Розтираємо масло та змішуємо з овочевим пюре.
  3. Додаємо подрібнену зелень.
  4. Солимо за смаком та збиваємо до однорідної маси. Смачного!
Джерело: 24 канал

Ось як розпізнати зіпсовану курку. Ніколи її не їжте! Біль у шлунку - це лише початок

понеділок, 24 листопад 2025, 19:15

Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...