Перед такими канапками важко встояти: Простий рецепт особливої вершково-овочевої намазки

Канапки – один із найбільш популярних перекусів. Замість того, щоб додавати овочі на масло, можна заздалегідь поєднати ці інгредієнти, радять Патріоти України.

Овочеве масло – це особливий смак, який подарує насолоду навіть примхливим гурманам.

Рецепт овочевого масла

Інгредієнти

  • 125 грам вершкового масла;
  • 1 помідор;
  • 1 морква;
  • корінь петрушки;
  • 50 грам кореня селери;
  • 10 грам подрібненої пряної зелені – кропу, м'яти, чабера, меліси лимонної.

Приготування:

  1. Овочі відварюємо, подрібнюємо та протираємо через сито.
  2. Розтираємо масло та змішуємо з овочевим пюре.
  3. Додаємо подрібнену зелень.
  4. Солимо за смаком та збиваємо до однорідної маси. Смачного!
Джерело: 24 канал

Господиням на замітку! Чому варто додавати крохмаль у фарш для фрикадельок

вівторок, 25 листопад 2025, 12:15

І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...