Голубці ніколи не були стравою, яку можна приготувати за лічені хвилини. Проте для господарок, в яких мало часу, є альтернативний варіант. Можна подати до столу ліниві голубці, передають Патріоти України.
Спробуйте скористатися найпростішим і найшвидшим рецептом. Потрібно просто перемішати всі інгредієнти і відправити запікатися в духовці.Ліниві голубці виходять не менш смачними, ніж традиційні. І нехай вони виглядають не так аппетитно, але подобаються навіть справжнім гурманам. Частування виходить ароматним та ситним. А головне - не потрібно довго возитися біля плити, можна займатися своїми справами, поки готується обід.
Вам знадобляться:
Спочатку потрібно нашаткувати капусту, посолити її і зім'яти руками – овоч повинен пустити сік. Далі додайте томатну пасту та перемішайте.
Цибулю слід натерти на дрібній тертці, а моркву - на великій. До капусти додайте фарш, яйця, цибулю та моркву. Посипте масу цукром і перцем, а потім панірувальними сухарями і перемішайте.
Залишилося змастити форму олією, викласти капусту з іншими компонентами та розрівняти страву лопаткою. Зверху змастіть майбутні ліниві голубці сметаною. Накрийте ємність пергаментом, а за 15 хвилин до готовності приберіть його.
Запікайте блюдо протягом 45 хвилин при температурі 220 градусів. Готові ліниві голубці потрібно розрізати на порційні шматки і подати зі сметаною та зеленню. Смачного
Імбирний чай - не лише ароматний напій з пряним, гострим смаком, а й справжня скарбниця користі для здоров’я. Його традиційно використовували в аюрведі та китайській медицині, а сучасні дослідження підтверджують його позитивний вплив на організм, перед...
Яйця давно вважаються одним із найпопулярніших продуктів у світі завдяки своїй поживності та універсальності в приготуванні. Вони містять цінні вітаміни, мінерали й антиоксиданти, які позитивно впливають на здоров’я, передають Патріоти України. Водноча...