
Голубці ніколи не були стравою, яку можна приготувати за лічені хвилини. Проте для господарок, в яких мало часу, є альтернативний варіант. Можна подати до столу ліниві голубці, передають Патріоти України.
Спробуйте скористатися найпростішим і найшвидшим рецептом. Потрібно просто перемішати всі інгредієнти і відправити запікатися в духовці.Ліниві голубці виходять не менш смачними, ніж традиційні. І нехай вони виглядають не так аппетитно, але подобаються навіть справжнім гурманам. Частування виходить ароматним та ситним. А головне - не потрібно довго возитися біля плити, можна займатися своїми справами, поки готується обід.
Вам знадобляться:
Спочатку потрібно нашаткувати капусту, посолити її і зім'яти руками – овоч повинен пустити сік. Далі додайте томатну пасту та перемішайте.
Цибулю слід натерти на дрібній тертці, а моркву - на великій. До капусти додайте фарш, яйця, цибулю та моркву. Посипте масу цукром і перцем, а потім панірувальними сухарями і перемішайте.
Залишилося змастити форму олією, викласти капусту з іншими компонентами та розрівняти страву лопаткою. Зверху змастіть майбутні ліниві голубці сметаною. Накрийте ємність пергаментом, а за 15 хвилин до готовності приберіть його.
Запікайте блюдо протягом 45 хвилин при температурі 220 градусів. Готові ліниві голубці потрібно розрізати на порційні шматки і подати зі сметаною та зеленню. Смачного
Зберегти смакові якості будь-якого хліба можна заморожуванням. Заморожувати хліб можна не більше, ніж на один місяць, передають Патріоти України. А як зберігати хліб з магазина кілька днів, щоб він не покривався плісенню? Для тривалого зберігання хліб ...
Щоб отримати ідеальну, білу й хрустку закуску, яка не перекисне і не вкриється слизом, важливо уникати поширених помилок, пов’язаних із підготовкою, сіллю та ферментацією, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Правильна нарізка. Одна з найбіл...