
Для приготування такого перцю кулінарка Лариса Павлюк, яка раніше поділилася рецептом маринованих слив "під оливки", передають Патріоти України.
Радить використовувати яблука зі щільною м'якотю, щоб скибочки залишилися цілими і не розварилися у маринаді.
Інгредієнти:
Приготування:
Помиті яблука й перець очистити від насіння, нарізати скибочками.
Для маринаду спеції, цукор і сіль покласти у воду, поставити на вогонь. Коли закипить, а цукор розчиниться, влити оцет.
У киплячий маринад викласти яблука і перець, варити 3 — 4 хв. Розкласти часточки у заздалегідь простерилізовані гарячі банки.
Маринад ще раз закип'ятити, залити у банки, герметично закрити простерилізованими кришками.
Банки перевернути догори дном, накрити ковдрою, залишити охолонути.
Для одних кава - це початок дня, для інших - заряд енергії, який захищає від хвороб серця та післяобіднього спаду концентрації. Та виявляється, що, випивши свій улюблений напій, можна з насолодою подрімати. Це звучить парадоксально, адже як можна засну...
Смажена риба буде виглядати набагато апетитнішою у тому випадку, якщо вам вдасться приготувати її з апетитною скоринкою, передають Патріоти України. На жаль, це не завжди виходить через різні обставини. Але є секрети, які допоможуть досягти ідеального ...