Смачний, ситний, соковитий рулет з рульки готується дуже просто, причому саме м’ясо можна назвати навіть бюджетним. Всього за три години з великої рульки виходить нарізка на бутерброди, подавати яку можна і закускою на святковий стіл, передають Патріоти України.
Ми рекомендуємо відразу готувати велику кількість м’яса – з досвіду розбирають таку закуску швидко і часто вимагають добавки. На дві рульки вагою по півтора кілограма кожної нам знадобиться 8 зубчиків часнику, 40 грамів солі, 2 чайні ложки гірчиці в зерназ і по чайній ложці чорного перцю і меленого лаврового листа.
Кость з рульки прибираємо, а м’ясо розвертаємо в однорідний пласт. Готуємо суміш спецій: пропускаємо через прес часник, додаємо до нього зерна гірчиці, мелений лавровий лист, перець і сіль. Цією сумішшю ретельно натираємо м’ясо.
Кладемо пласти м’яса один на інший, шкіра залишається зверху і утворює оболонку рулету. Щільно обв’язуємо його кулінарним шпагатом. І загортаємо рулет в кілька шарів фольги, так весь сік залишиться всередині.
Перекладаємо рулет у форму для запікання і ставимо її в духовку розігріту до 200 градусів. Потім зменшуємо температуру до 120 градусів і млоїмо м’ясо ще три години. Тепер дістаємо рулет з фольги і перекладаємо в чисту форму. Зверху ставимо вантаж і прибираємо рулет на ніч в холодильник, з ранку його вже можна пробувати.
Навіть з мінімальною кількістю спецій рулет з рульки вийшов дуже смачним. Якщо вам подобається м’ясо гостріше, то просто додайте до суміші спецій чилі
Плов складається з найпростіших компонентів. Потрібні лише рис, овочі, м’ясо та спеції. Однак перетворити цю сукупність доступних інгредієнтів на класичну страву східної кухні досить складно, передають Патріоти України. Достатньо припуститися однієї по...
Ця хитрість збільшить термін зберігання і магазинного, і фермерського молока терміном до 10 днів, передають Патріоти України. Фермери вигадали нескладний трюк, який у них перейняли кондитери та економні господині. Сире молоко 48 годин не втрачає смаку ...