
Готувати його зовсім не складно. Є тільки одна небезпека: цей пиріг такий смачний, що можна запросто проковтнути язика, зазначають Патріоти України.
Вам знадобиться:
Для начинки
- склянка мелених волоських горіхів
Приготування
- Вершкове масло кімнатної температури розтерти з цукром і дрібкою солі. Додати ванільну есенцію, вершки і перемішати до однорідності.
- Окремо збити яйця і частинами додати їх до основної маси. Після всипати борошно з розпушувачем. Перемішати тісто так, щоб воно стало однорідним.
- За 10-15 хвилин розділіть тісто на 4 рівні частини. Розкачайте кожну з них на посипаній борошном поверхні.
- Покриваємо дно форми промасленим папером і починаємо збирати пиріг. На дно кладемо перший шар тіста і мажемо його сливовим джемом з горіхами.
- Накриваємо торт другим шаром тіста і мажемо його абрикосовим варенням. Далі — третій шар тіста і полуничне варення. Зверху обережно кладемо останній шар тіста і проколюємо його виделкою по всій площі.
- Ставимо пиріг у розігріту духовку. Температура — 180 градусів, час приготування — 30-35 хвилин. Готовність можна перевірити сухим ножем або дерев’яною шпажкою. Смачного!
Дієтологиня та авторка книжки "Як не їсти ультраоброблене" Нікола Ладлам-Рейн провела аналіз 18 найпопулярніших фруктів, оцінюючи їхню поживність за 5-бальною шкалою, передають Патріоти України. Аутсайдером списку стали всі види динь — кавун, канталупа...
Коли справа доходить до вибору кухонної дошки, важливо не тільки звертати увагу на матеріал, але й на його вплив на здоров'я та якість вашого приготування їжі. Дерев’яні та пластикові дошки - два основних типи обробних поверхонь, але є багато відміннос...