У наш час важко довіряти тому, що написано на етикетках харчів, що продаються в крамницях. Тому краще, коли це можливо, розраховувати на себе. Повірте, кожен може одного разу “психануть” і приготувати такий хліб, що все отетеріють! І це не просто слова. Пропонуємо вам простий рецепт, якому понад 100 років. Він перевірений і трохи адаптований до нашої сучасності. Не бійтеся, спробуйте і точно зможете собою пишатися, радять Патріоти України.
Спочатку просійте борошно в глибоку миску. Додайте сіль, цукор і сухі дріжджі і добре перемішайте.
Потім потрібно влити холодну воду і замісити тісто, тільки не перестарайтеся!
Тісто не повинно бути занадто тугим. Залиште тісто на 2 години для відпочинку.
Тісто піднялося? Відмінно — опустіть його. Тепер потрібно підсипати муку і знову трохи вимісити. Готово? Сформуйте хліб, покладіть його на деко або в форму і залиште його в спокої ще на 30 хвилин.
Розігрійте духовку до 170 градусів і випікайте хліб 40-50 хвилин до золотистої скоринки. Смачного!
Багато людей вважають, що молоко кип'ятити не потрібно - в іншому випадку продукт втрачає свої корисні властивості і стає "мертвим", передають Патріоти України. Лікарі з такою думкою не згодні, адже процес пастеризації молоко проходить не просто так. ...
Купуючи ранні фрукти чи овочі на ринку та в супермаркеті ви повинні пам'ятати, що продукти не завжди будуть якісні та безпечні для здоров'я. Їх часто напихають різноманітними домішками та нітратами, які роблять плід особливо великим та красивим ззовні....