Перевірений спосіб! Як обсмажити мойву без бризок олії та запаху

Досвідчені господині знайшли чудовий спосіб смаження мойви або будь-якої іншої дрібної риби на сковороді. При цьому способі немає бризок з олії, брудного посуду, при тому, що можна смажити рибу навіть без кришки. І навіть запах смаженої риби не такий яскравий, передають Патріоти України.

Отже, готуємо смажену мойву у пергаментному папері. Риба добре зарум’янюється і виходить дуже смачною. Пропоную і вам скуштувати такий спосіб.

Приготування:

  1. Беремо мойву, добре промиваємо та просушуємо.
  2. У тарілку насипаємо 100 г борошна і щіпку солі.
  3. Обвалюємо мойву в солоному борошні з усіх боків.
  4. На дошці розстеляємо пергаментний папір для випікання. І змащуємо рослинною олією по всій площі.
  5. На одну половину паперу викладаємо по 6-7 рибок.
  6. Накриваємо другою половиною паперу. Краї щільно підвертаємо, щоб вийшов закритий конверт із рибкою всередині.
  7. Укладаю конверт із рибою в суху сковороду і смажемо так протягом 5-6 хвилин на невеликому вогні.
  8. Потім акуратно перевертаємо конверт на інший бік і смажемо ще 5 хвилин.
  9. Викладаємо пакет на тарілку або дошку та акуратно виймаю смажену рибку.

Так само обсмажую решту мойву. І ніякого запаху та бризок по всій кухні. Обов’язково спробуйте такий спосіб. Мойва виходить дуже смачна.

Джерело: ПростоВей

Ранкова кава, яка спалює жир: Просто додайте це замість молока!

неділя, 13 липень 2025, 5:40

Замість молока й цукру - ложка кокосової олії! Така кава не тільки заряджає енергією, а й допомагає позбутися зайвого жиру на талії. Секрет простий, але ефективний - і вже підкорює світ фітнесу, передають Патріоти України. Кава давно перестала бути про...

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...