Перевірте себе! Поширена помилка, яку роблять 90% людей під час замочування хліба для котлет

Все залежить від того, наскільки свіжий хліб. Економні господині не замочують свіжий хліб, а переробляють його через м’ясорубку, щоб не витрачати продукт даремно і не викидати скоринки. Однак, це поширена помилка, передають Патріоти України з посиланням на ТСН..

Якщо пропустити свіжий хліб разом із м’ясом та цибулею через м’ясорубку, він вбере сік з м’яса та цибулі, стане вологим, а скоринки розм’якшуються і в фарші їх уже не буде помітно.

А ось сухий хліб потрібно попередньо замочити. Скоринка в такому разі не розмокає рівномірно, а залишається шматочками. Тому багато хто використовує лише м’якуш черствого хліба для котлет, і це правильно.

Щоб котлети були ніжними, м’якими, соковитими та пишними, до фаршу додають тільки м’якуш хліба, а скоринки не потрібні. Якщо до фаршу потрапить суха скоринка, котлети при смаженні можуть розвалитися.

А рештки скоринки черствого хліба можна подрібнити в блендері і отримати панірувальні сухарі, якими можна обваляти ті ж самі котлети. Так вам не доведеться викидати продукт.

Яєчня з майонезом = звучить дивно, але смак перевершує всі очікування!

вівторок, 9 грудень 2025, 13:10

Якщо ви любите кулінарні експерименти, цей рецепт точно вас здивує! Виявляється, майонез можна приготувати не лише з сирих яєць, а й на основі смаженої яєчні. Результат - кремоподібний, ароматний соус, який може конкурувати з найкращими магазинними вар...

А ви це знали? Чому після кави хочеться спати - пояснення несподіваної реакції організму

вівторок, 9 грудень 2025, 12:15

Кава традиційно вважається потужним стимулятором, головна мета якого - надати бадьорості та покращити концентрацію, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Проте, багато людей несподівано зіштовхуються зі зворотним ефектом: через 30-60 хвилин...