Все залежить від того, наскільки свіжий хліб. Економні господині не замочують свіжий хліб, а переробляють його через м’ясорубку, щоб не витрачати продукт даремно і не викидати скоринки. Однак, це поширена помилка, передають Патріоти України з посиланням на ТСН..
Якщо пропустити свіжий хліб разом із м’ясом та цибулею через м’ясорубку, він вбере сік з м’яса та цибулі, стане вологим, а скоринки розм’якшуються і в фарші їх уже не буде помітно.
А ось сухий хліб потрібно попередньо замочити. Скоринка в такому разі не розмокає рівномірно, а залишається шматочками. Тому багато хто використовує лише м’якуш черствого хліба для котлет, і це правильно.
Щоб котлети були ніжними, м’якими, соковитими та пишними, до фаршу додають тільки м’якуш хліба, а скоринки не потрібні. Якщо до фаршу потрапить суха скоринка, котлети при смаженні можуть розвалитися.
А рештки скоринки черствого хліба можна подрібнити в блендері і отримати панірувальні сухарі, якими можна обваляти ті ж самі котлети. Так вам не доведеться викидати продукт.
Щоб страва з печінки вийшла ідеальною, продукт слід замочити в одному інгредієнті. У такому разі кінцевий результат порадує навіть найвибагливіших гурманів. Страва не гірчатиме, вийде соковитим і ніжним, передають Патріоти України. Багато господинь зна...
Дослідження показали, що полуниця здатна підвищувати швидкість обробки інформації у мозку літніх людей, передають Патріоти України. . Раніше вже було доведено, що флавоноїди, які містяться в полуниці, позитивно впливають на здоров’я серця. Але тепер д...