Все залежить від того, наскільки свіжий хліб. Економні господині не замочують свіжий хліб, а переробляють його через м’ясорубку, щоб не витрачати продукт даремно і не викидати скоринки. Однак, це поширена помилка, передають Патріоти України з посиланням на ТСН..
Якщо пропустити свіжий хліб разом із м’ясом та цибулею через м’ясорубку, він вбере сік з м’яса та цибулі, стане вологим, а скоринки розм’якшуються і в фарші їх уже не буде помітно.
А ось сухий хліб потрібно попередньо замочити. Скоринка в такому разі не розмокає рівномірно, а залишається шматочками. Тому багато хто використовує лише м’якуш черствого хліба для котлет, і це правильно.
Щоб котлети були ніжними, м’якими, соковитими та пишними, до фаршу додають тільки м’якуш хліба, а скоринки не потрібні. Якщо до фаршу потрапить суха скоринка, котлети при смаженні можуть розвалитися.
А рештки скоринки черствого хліба можна подрібнити в блендері і отримати панірувальні сухарі, якими можна обваляти ті ж самі котлети. Так вам не доведеться викидати продукт.
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш.передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверхн...
Причини появи білого нальоту на солоних огірках когось не хвилюють, інші не поспішають вживати заготівлю в їжу, передають Патріоти України. Якщо консервовані огірки мають такий наліт, скоріш за все при консервуванні були допущені помилки. Чи може огіро...