Перевірте себе! Поширена помилка, яку роблять 90% людей під час замочування хліба для котлет

Все залежить від того, наскільки свіжий хліб. Економні господині не замочують свіжий хліб, а переробляють його через м’ясорубку, щоб не витрачати продукт даремно і не викидати скоринки. Однак, це поширена помилка, передають Патріоти України з посиланням на ТСН..

Якщо пропустити свіжий хліб разом із м’ясом та цибулею через м’ясорубку, він вбере сік з м’яса та цибулі, стане вологим, а скоринки розм’якшуються і в фарші їх уже не буде помітно.

А ось сухий хліб потрібно попередньо замочити. Скоринка в такому разі не розмокає рівномірно, а залишається шматочками. Тому багато хто використовує лише м’якуш черствого хліба для котлет, і це правильно.

Щоб котлети були ніжними, м’якими, соковитими та пишними, до фаршу додають тільки м’якуш хліба, а скоринки не потрібні. Якщо до фаршу потрапить суха скоринка, котлети при смаженні можуть розвалитися.

А рештки скоринки черствого хліба можна подрібнити в блендері і отримати панірувальні сухарі, якими можна обваляти ті ж самі котлети. Так вам не доведеться викидати продукт.

Ці напої миттєво піднімають рівень цукру в крові - уникайте їх!

субота, 11 жовтень 2025, 5:40

Не всі напої однаково безпечні для здоров’я, особливо для тих, хто слідкує за рівнем цукру в крові. Деякі популярні напої можуть провокувати різкий стрибок глюкози, навіть якщо вони здаються легкими або корисними, передають Патріоти України. Газовані с...

Хочеться солоного, солодкого і кислого? Дізнайтесь, чого насправді не вистачає вашому організму

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 18:15

Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...