Цей дивовижний супчик, чомусь називають чоловічим — мовляв, він подобається представникам чоловічої статі. Але ми категорично не згодні — жінки його теж обожнюють. Цей наваристий, сирний бульйон, в якому плавають ароматні ковбаски, зелень і хрусткі сухарики… Але крім того, готувати цю страву — одне задоволення, зазначають Патріоти України.
1. Наливаємо в каструлю воду, доводимо її до кипіння і кидаємо туди картоплю кубиками. Коли вода закипить — трохи солимо.
2. Поки картопля вариться, на ложці вершкового масла трохи обсмажуємо різану цибулю з морквою.
3. Окремо, готуємо інші інгредієнти: трьом сирки, рубаємо зелень з часником і ріжемо ковбаски.
4. Коли картопля майже зварилася, кидаємо у воду плавлений сирок і чекаємо, поки він повністю розплавиться в киплячому бульйоні на повільному вогні.
5. Далі додаємо до супу засмажку і рубані ковбаски. Чекаємо, поки бульйон закипить знову і кидаємо в нього зелень з часником та доводимо суп до смаку сіллю і перцем.
6. Гарненько перемішуємо, вимикаємо плитку, накриваємо суп кришкою і даємо йому настоятися 20 хвилин. Подаємо на стіл зі сметаною і хрусткими сухариками. Смачного!
На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...
Попри сформовану думку, сама по собі сіль, а точніше хлорид натрію, не становить небезпеки для організму, а, навпаки, грає важливу роль у його роботі. Без солі неможливий нормальний баланс рідини в організмі, до того ж вона регулює кров’яний тиск та ба...