Перша страва, якій завжди кричать "Браво!": Рецепт сирного супчика з копченими ковбасками

Цей дивовижний супчик, чомусь називають чоловічим — мовляв, він подобається представникам чоловічої статі. Але ми категорично не згодні — жінки його теж обожнюють. Цей наваристий, сирний бульйон, в якому плавають ароматні ковбаски, зелень і хрусткі сухарики… Але крім того, готувати цю страву — одне задоволення, зазначають Патріоти України.


Інгредієнти:

  • 2 плавлених сирки
  • 2 картоплини
  • зубчик часнику
  • морквина
  • невелика цибулина
  • вершкове масло
  • свіжий кріп
  • чорний перець, сіль — за смаком
  • 150 г копченої ковбаси
  • сухарики
  • сметана — для смаку

Приготування

1. Наливаємо в каструлю воду, доводимо її до кипіння і кидаємо туди картоплю кубиками. Коли вода закипить — трохи солимо.

2. Поки картопля вариться, на ложці вершкового масла трохи обсмажуємо різану цибулю з морквою.

3. Окремо, готуємо інші інгредієнти: трьом сирки, рубаємо зелень з часником і ріжемо ковбаски.

4. Коли картопля майже зварилася, кидаємо у воду плавлений сирок і чекаємо, поки він повністю розплавиться в киплячому бульйоні на повільному вогні.

5. Далі додаємо до супу засмажку і рубані ковбаски. Чекаємо, поки бульйон закипить знову і кидаємо в нього зелень з часником та доводимо суп до смаку сіллю і перцем.

6. Гарненько перемішуємо, вимикаємо плитку, накриваємо суп кришкою і даємо йому настоятися 20 хвилин. Подаємо на стіл зі сметаною і хрусткими сухариками. Смачного!

ТОП-2 хитрощі, які допоможуть м’ясо зробити більш м’яким

середа, 14 травень 2025, 16:12

Жорстке м’ясо без попередньої підготовки приготувати на гідному рівні не під силу жодному кулінару. Тому кухарями було розроблено особливі хитрощі, які допоможуть подолати можливі труднощі, передають Патріоти України. Достатньо правильно замаринувати п...

Це може здивувати! Що буде, якщо їсти м'ясо курки щодня

середа, 14 травень 2025, 12:56

Курка — це доступне джерело білка, яке легко включити до складу різних рецептів. Якщо ви часто включаєте це м’ясо в раціон, це може мати як користь, так і певні ризики, передають Патріоти України. Все залежить від способу приготування: запечена або туш...