Цей дивовижний супчик, чомусь називають чоловічим — мовляв, він подобається представникам чоловічої статі. Але ми категорично не згодні — жінки його теж обожнюють. Цей наваристий, сирний бульйон, в якому плавають ароматні ковбаски, зелень і хрусткі сухарики… Але крім того, готувати цю страву — одне задоволення, зазначають Патріоти України.
1. Наливаємо в каструлю воду, доводимо її до кипіння і кидаємо туди картоплю кубиками. Коли вода закипить — трохи солимо.
2. Поки картопля вариться, на ложці вершкового масла трохи обсмажуємо різану цибулю з морквою.
3. Окремо, готуємо інші інгредієнти: трьом сирки, рубаємо зелень з часником і ріжемо ковбаски.
4. Коли картопля майже зварилася, кидаємо у воду плавлений сирок і чекаємо, поки він повністю розплавиться в киплячому бульйоні на повільному вогні.
5. Далі додаємо до супу засмажку і рубані ковбаски. Чекаємо, поки бульйон закипить знову і кидаємо в нього зелень з часником та доводимо суп до смаку сіллю і перцем.
6. Гарненько перемішуємо, вимикаємо плитку, накриваємо суп кришкою і даємо йому настоятися 20 хвилин. Подаємо на стіл зі сметаною і хрусткими сухариками. Смачного!
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...