Цей дивовижний супчик, чомусь називають чоловічим — мовляв, він подобається представникам чоловічої статі. Але ми категорично не згодні — жінки його теж обожнюють. Цей наваристий, сирний бульйон, в якому плавають ароматні ковбаски, зелень і хрусткі сухарики… Але крім того, готувати цю страву — одне задоволення, зазначають Патріоти України.
1. Наливаємо в каструлю воду, доводимо її до кипіння і кидаємо туди картоплю кубиками. Коли вода закипить — трохи солимо.
2. Поки картопля вариться, на ложці вершкового масла трохи обсмажуємо різану цибулю з морквою.
3. Окремо, готуємо інші інгредієнти: трьом сирки, рубаємо зелень з часником і ріжемо ковбаски.
4. Коли картопля майже зварилася, кидаємо у воду плавлений сирок і чекаємо, поки він повністю розплавиться в киплячому бульйоні на повільному вогні.
5. Далі додаємо до супу засмажку і рубані ковбаски. Чекаємо, поки бульйон закипить знову і кидаємо в нього зелень з часником та доводимо суп до смаку сіллю і перцем.
6. Гарненько перемішуємо, вимикаємо плитку, накриваємо суп кришкою і даємо йому настоятися 20 хвилин. Подаємо на стіл зі сметаною і хрусткими сухариками. Смачного!
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...