Піде замість ковбаси за милу душу: Розкішний курячий рулет за простим та недорогим рецептом від зірки "МастерШеф"

Чим замінити магазинну ковбасу на бутерброди, адже часто хочеться просто перекусити з чаєм чимось ситним і смачним? Є домашній корисний варіант, який сподобається дорослим і дітям!

Зірка проєкту МастерШеф - фіналістка МастерШеф Професіонали-3 Лілія Стоянова поділилася в Instagram рецептом смачного курячого рулету, який легко можна використовувати для бутербродів замість ковбаси, зазначають Патріоти України.

Курячий рулет замість ковбаси на бутерброди

Інгредієнт:

  • Куряча чверть - 2 шт
  • Желатин - 5 гр
  • Часник - 1 зубчик
  • В'ялені томати - 20 гр
  • Крем-сир - 50 гр
  • Соус теріякі - 30 гр
  • Гірчиця американська - 20 гр
  • Гірчиця зерниста - 20 гр
  • Масло рослинне - 20 гр
  • Сіль, перець на смак

Приготування:

  • Видалити кістки з курячої тушки, залишивши м'якоть
  • На харчову плівку розкласти м'якоть, шкурою вниз. Солимо, перчимо, посипаємо желатином (так не буде розвалюватися, коли охолоне)
  • Готуємо ароматний соус: змішуємо всю гірчицю, масло і тертий часник
  • Змащуємо сумішшю поверхню м'яса, після викладаємо томати та крем-сир
  • Звертаємо за допомогою харчової плівки в рулет, зав'язуємо щільно краї (щоб вода не потрапила)
  • Варимо протягом 30 хвилин, дістаємо і даємо охолонути в плівці (так буде тримати форму)
  • Викладаємо рулет на деко для запікання і змащуємо соусом теріякі
  • Запікаємо в духовці при температурі 180 °С протягом 3-5 хвилин до золотистої скоринки.

Нагадаємо, що раніше переможець МастерШеф11 запропонував приготувати особливу "шубу" за незвичайним рецептом.

А переможниця МастерШеф10 розповіла, як вдома приготувати курочку у вакуумі.


ТОП-5 типових помилок при маринуванні томатів, які впливають на смак

вівторок, 20 травень 2025, 17:07

Щороку тисячі господинь роблять консервування помідорів. Вони є однією з найпопулярніших закусок на столі, яка користується попитом. Хто ж не любить вкусити соковитий маринований помідор. А якщо ви не проти смаженої картоплі з м’ясом до цього додати, т...

Господиням на замітку! Як правильно додавати сіль у котлетний фарш

вівторок, 20 травень 2025, 16:12

Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...