Картопля виходить
дуже смачною. Вона ситна і дуже економна, тому відмінно впишеться в
бюджет будь-якої сім'ї і сподобається кожному, хто спробує, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти
2,5 кг картоплі
1 велика морква
4 середні цибулини
3 середніх помідорів
кілька зубців часнику
3 ст. ложки олії
сіль, перець, спеції на свій смак.
Починаємо приготування
Картоплю промиваємо і нарізаємо довільними шматочками. Перекладаємо в глибоку миску.
Очищену моркву нарізаємо півкільцями і додаємо до картоплі.
Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями, додаємо до решти овочів.
Додаємо в миску подрібнений часник.
Помідор натираємо на тертці і додаємо до овочів.
Додаємо
до овочів сіль і перець на свій смак. Туди ж вливаємо рослинну олію,
перемішуємо і перекладаємо в рукав для запікання. Зав'язуємо його з двох
сторін, робимо кілька проколів зубочисткою.
Пакет перекладаємо
на деко і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо
протягом 1 години, потім дістаємо, рукав розрізаємо і знову відправляємо
в духовку. Запікаємо ще 10-15 хвилин, а потім дістаємо, присипаємо і
зеленню і подаємо до столу.
Смак, консистенція та аромат грибного супу багато в чому залежить від крупи. У грибний суп прийнято додавати манку, перловку, пшоно чи рис, передають Патріоти України. Ці види круп поєднуються з будь-якими грибами – і печерицями, і гливами, і будь-яким...
Відомо, що заморожене вершкове масло досить довго розтає, передають Патріоти України. Якщо ж ви поспішаєте, бажаючи приступити до приготування випічки або бутербродів, то у вас немає зайвої години на очікування. Тому можна використати хитрі способи, як...