Підійде і на святковий стіл: Приголомшлива вечеря з картоплі з простих і доступних продуктів

Картопля виходить дуже смачною. Вона ситна і дуже економна, тому відмінно впишеться в бюджет будь-якої сім'ї і сподобається кожному, хто спробує, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти

  • 2,5 кг картоплі
  • 1 велика морква
  • 4 середні цибулини
  • 3 середніх помідорів
  • кілька зубців часнику
  • 3 ст. ложки олії
  • сіль, перець, спеції на свій смак.

Починаємо приготування

  1. Картоплю промиваємо і нарізаємо довільними шматочками. Перекладаємо в глибоку миску.
  2. Очищену моркву нарізаємо півкільцями і додаємо до картоплі.
  3. Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями, додаємо до решти овочів.
  4. Додаємо в миску подрібнений часник.
  5. Помідор натираємо на тертці і додаємо до овочів.
  6. Додаємо до овочів сіль і перець на свій смак. Туди ж вливаємо рослинну олію, перемішуємо і перекладаємо в рукав для запікання. Зав'язуємо його з двох сторін, робимо кілька проколів зубочисткою.
  7. Пакет перекладаємо на деко і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 1 години, потім дістаємо, рукав розрізаємо і знову відправляємо в духовку. Запікаємо ще 10-15 хвилин, а потім дістаємо, присипаємо і зеленню і подаємо до столу.

Смачного!

Є секрет! Як приготувати грибний суп ресторанної якості

четвер, 8 травень 2025, 18:13

Грибний суп – це, мабуть, чудова нагода приготувати ресторанну страву в домашніх умовах. Навіть за мінімальних зусиль ця розкішна страва завжди виходить смачною, передають Патріоти України. Однак деякі хитрощі допоможуть грибному супу стати по-справжнь...

Є секрет! Чим врятувати надто жирний м’ясний бульйон

четвер, 8 травень 2025, 17:05

Під час приготування м’ясного бульйону, зокрема з домашньої курки або свинини, якщо ви плануєте робити борщ. Багато хто радить використовувати рис, проте не в кожній страві він потрібен, передають Патріоти України. Існують інші хитрощі досвідчених госп...