Підійде і на святковий стіл: Приголомшлива вечеря з картоплі з простих і доступних продуктів

Картопля виходить дуже смачною. Вона ситна і дуже економна, тому відмінно впишеться в бюджет будь-якої сім'ї і сподобається кожному, хто спробує, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти

  • 2,5 кг картоплі
  • 1 велика морква
  • 4 середні цибулини
  • 3 середніх помідорів
  • кілька зубців часнику
  • 3 ст. ложки олії
  • сіль, перець, спеції на свій смак.

Починаємо приготування

  1. Картоплю промиваємо і нарізаємо довільними шматочками. Перекладаємо в глибоку миску.
  2. Очищену моркву нарізаємо півкільцями і додаємо до картоплі.
  3. Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями, додаємо до решти овочів.
  4. Додаємо в миску подрібнений часник.
  5. Помідор натираємо на тертці і додаємо до овочів.
  6. Додаємо до овочів сіль і перець на свій смак. Туди ж вливаємо рослинну олію, перемішуємо і перекладаємо в рукав для запікання. Зав'язуємо його з двох сторін, робимо кілька проколів зубочисткою.
  7. Пакет перекладаємо на деко і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 1 години, потім дістаємо, рукав розрізаємо і знову відправляємо в духовку. Запікаємо ще 10-15 хвилин, а потім дістаємо, присипаємо і зеленню і подаємо до столу.

Смачного!

Не робіть помилок! Як правильно додавати сіль у котлетний фарш

неділя, 19 січень 2025, 12:14

Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...

Смакота! Як приготувати соковиті рибні котлети з підливою

неділя, 19 січень 2025, 11:10

Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...