Підійде не лише для святкового столу: Рецепт мармурового рулету з курки

рулет з курки

Ця страва складається з мінімальної кількості продуктів, але це не означає, що вона проста. І на вигляд, і на смак це не просто куряче звичне м'ясо, а неймовірна насолода, стверджуєкулінарка Тетяна Цибульська

Інгредієнти:
  • стегно куряче 700 г
  • грудка куряча 500 г
  • часник 2−3 зубчики
  • кріп 1 пучок
  • улюблені приправи 1 ч.л.
  • желатин 30 г
  • сіль за смаком
  • перець за смаком

Приготування:

З курячих ніжок зняти шкіру, відокремити м'ясо від кісток и нарізати. Курячі грудки теж нарізати і покласти в миску. Часник і кріп дрібно нарізати. Посолити, поперчити, додати улюблені приправи і желатин. Все добре перемішати У рукав для запікання скласти отриману масу, надаючи форму рулету. Краї рукава надійно зафіксувати, зверху зробити кілька проколів зубочисткою. Поставити рулет в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати 45 хвилин.

Дати рулету охолонути. Зафіксувати ще раз і покласти в певну форму. Прибрати в холодильник на ніч. Дістати рулет з холодильника. Тонко покроїти.

Оцінять всі! Як приготувати шоколадні кекси на кефірі лише за 30 хвилин

п’ятниця, 22 листопад 2024, 16:12

З кексами за цим рецептом впорається кожен. Дуже простий в приготуванні. Кекси завжди доречні: до чаювання, на перекус, для частування. Рецепт в деталях читайте далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти:. Ке...

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...