З невеликого рибного філе можна насмажити цілу тарілку смачних, соковитих та апетитних оладок. Рецепт страви дуже простий, але треба врахувати деякі нюанси, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Якщо рибне філе заморожене, його потрібно розморозити і злегка віджати від зайвої вологи. Наріжте рибу дрібними кубиками.
Ріпчасту цибулю наріжте якомога дрібніше, змішайте з рубаною зеленню. Перекладіть у миску з подрібненим рибним філе. Додайте у фарш натертий на середній тертці сир.
Яйця злегка збийте вилкою із сіллю та перцем, перелийте в рибно-овочеву суміш разом зі сметаною. Всипте борошно, що просіює, або крохмаль. Ретельно перемішайте до однорідності.
Розігрійте сковороду з олією. За допомогою столової ложки викладайте тісто у гарячу олію. Смажте на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. Подавайте оладки з рибного філе з будь-яким гарніром, свіжими овочами та соусом.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...