З невеликого рибного філе можна насмажити цілу тарілку смачних, соковитих та апетитних оладок. Рецепт страви дуже простий, але треба врахувати деякі нюанси, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Якщо рибне філе заморожене, його потрібно розморозити і злегка віджати від зайвої вологи. Наріжте рибу дрібними кубиками.
Ріпчасту цибулю наріжте якомога дрібніше, змішайте з рубаною зеленню. Перекладіть у миску з подрібненим рибним філе. Додайте у фарш натертий на середній тертці сир.
Яйця злегка збийте вилкою із сіллю та перцем, перелийте в рибно-овочеву суміш разом зі сметаною. Всипте борошно, що просіює, або крохмаль. Ретельно перемішайте до однорідності.
Розігрійте сковороду з олією. За допомогою столової ложки викладайте тісто у гарячу олію. Смажте на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. Подавайте оладки з рибного філе з будь-яким гарніром, свіжими овочами та соусом.
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...
Сало є для багатьох улюбленою закускою восени та взимку, тому що велика кількість жирів робить їжу більш поживною. Також така їжа має відмінний зігріваючий ефект. Як правило, смачнішого за сало домашнього посолу варіанта не знайти. Тільки сама господин...