З невеликого рибного філе можна насмажити цілу тарілку смачних, соковитих та апетитних оладок. Рецепт страви дуже простий, але треба врахувати деякі нюанси, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Якщо рибне філе заморожене, його потрібно розморозити і злегка віджати від зайвої вологи. Наріжте рибу дрібними кубиками.
Ріпчасту цибулю наріжте якомога дрібніше, змішайте з рубаною зеленню. Перекладіть у миску з подрібненим рибним філе. Додайте у фарш натертий на середній тертці сир.
Яйця злегка збийте вилкою із сіллю та перцем, перелийте в рибно-овочеву суміш разом зі сметаною. Всипте борошно, що просіює, або крохмаль. Ретельно перемішайте до однорідності.
Розігрійте сковороду з олією. За допомогою столової ложки викладайте тісто у гарячу олію. Смажте на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. Подавайте оладки з рибного філе з будь-яким гарніром, свіжими овочами та соусом.
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...
Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...