Підходяща страва і на свято, і на кожен день: Рецепт смачних і ситних оладок із рибного філе

З невеликого рибного філе можна насмажити цілу тарілку смачних, соковитих та апетитних оладок. Рецепт страви дуже простий, але треба врахувати деякі нюанси, зазначають Патріоти України.

Рибні оладки

Інгредієнти:

  • 500 г філе будь-якої риби
  • 3 яйця
  • 100 г твердого сиру
  • 3 ст. л. сметани
  • 1 Цибулина
  • 3 ст. л. крохмалю чи борошна
  • 1 пучок свіжої зелені
  • Сіль та мелений чорний перець за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Спосіб приготування:

Якщо рибне філе заморожене, його потрібно розморозити і злегка віджати від зайвої вологи. Наріжте рибу дрібними кубиками.

Ріпчасту цибулю наріжте якомога дрібніше, змішайте з рубаною зеленню. Перекладіть у миску з подрібненим рибним філе. Додайте у фарш натертий на середній тертці сир.

Яйця злегка збийте вилкою із сіллю та перцем, перелийте в рибно-овочеву суміш разом зі сметаною. Всипте борошно, що просіює, або крохмаль. Ретельно перемішайте до однорідності.

Розігрійте сковороду з олією. За допомогою столової ложки викладайте тісто у гарячу олію. Смажте на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. Подавайте оладки з рибного філе з будь-яким гарніром, свіжими овочами та соусом.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...