Що можна додати
Кріп
Не всі господині додають зелень при засолюванні. І дуже даремно. Кріп додасть овочам приємний аромат.
Часник
Ще один з основних інгредієнтів для засолювання огірків на зиму. Часник віддасть овочам свій смак і аромат. Смачнішим стане і сам розсіл. Якщо додавати рослину цілком, тоді в процесі засолювання часник і сам стане придатним в їжу.
Листя чорної смородини
Поліпшити смак можна і за допомогою листя чорної смородини. Якщо у вас в городі стоять здорові кущі цієї ягоди, тоді можна нарвати листя прямо на місці.
Хрін
Любителям приємної гіркоти можна порадити додати листя хрону і трохи насіння гірчиці. Це зробить огірки трохи гострішими і пікантними.
Вишневе листя і дубове листя
Додавання цих двох інгредієнтів зробить огірки схожими на бочкові. Тим більше, що дубове листя дуже корисне для здоров'я.
Гіркий перець
Якщо додати в банку з солоними огірками стручок гіркого перцю, то плоди стануть в міру гострими. Також це відмінна профілактика від цвілі.
Базилік
Цей компонент на любителя, оскільки володіє характерним ароматом. Але на ділі зелень відмінно поєднується зі смаком солоних огірків.
Листя калини
Листя калини — ціле джерело корисних речовин і вітамінів. Ефект схожий на той, якщо додати до овочів хрін. Також додавання листя калини збереже пружність огірків.
Якщо є бажання в банки при засолюванні можна додати пряні спеції, листя селери, чебрець або перець горошком.
М’ясна начинка у вигляді фаршу відрізняється для різних страв, хоч багато хто вважає, що фарш із м’яса на пельмені, котлети, біляші однакова. Для того, щоб пельмені були соковиті, треба додавати цибулю. Але часто це не так, передають Патріоти України. ...
Зіпсувати картопляне пюре може кожен. Достатньо допустити одну з трьох помилок і ваша страва буде і не смачною, і не корисною. Запам’ятайте, що не можна робити під час варіння пюре, аби наступного разу картопля була смачною, передають Патріоти України....