Підкорить серця найвибагливіших гостей: Рецепт смачного і корисного салату "Чингісхан"

Кулінари продовжують ділитися рецептами салатів, які прикрасять святковий стіл у різдвяні дні. Один з них з незвичайною назвою «Чингісхан» запропонувала Катрін Поварі на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

За її словами, такий салат з чорносливом та волоським горіхом у поєднанні з овочами та м'ясом просто не може не сподобатися.

Салат «Чингісхан»

Продукти

Філе куряче — 200 гр
Буряк відварений — 3 шт.
Морква відварена — 2 шт.
Чорнослив — 50 гр
Волоські горіхи — 50 гр
Твердий сир — 100 гр
Часник — 3 зубчики
Майонез — 200 гр
Сіль до смаку

Приготування

Куряче філе нарізати на маленькі кубики й обсмажити до золотистої скориночки.

Буряк, моркву та сир натерти на середній тертці.

Чорнослив нарізати на дрібні шматочки.

Горіхи подрібнити. Часник нарізати дрібно.

Викладати частину буряка, трохи часнику, куряче м'ясо, волоські горіхи, майонез, морква, сир, майонез, чорнослив, часник, що залишився, трохи майонезу, буряк, що залишився.

А ви це знали? Навіщо додавати молоко при варінні рису

середа, 27 листопад 2024, 9:12

З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою. передаю...

Є секрет! Як розігріти піцу, щоб вона стала ще смачнішою

середа, 27 листопад 2024, 8:12

Свіжа домашня піца чи піца з ресторану – це завжди смачно та поживно. Проблема в тому, що якщо залишаються нез’їдені шматочки піци, викидати їх шкода і розігрівати марно – піца стане гарячою, але такою смачною вже не буде, передають Патріоти України. Я...