Підкорить серця найвибагливіших гостей: Рецепт смачного і корисного салату "Чингісхан"

Кулінари продовжують ділитися рецептами салатів, які прикрасять святковий стіл у різдвяні дні. Один з них з незвичайною назвою «Чингісхан» запропонувала Катрін Поварі на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

За її словами, такий салат з чорносливом та волоським горіхом у поєднанні з овочами та м'ясом просто не може не сподобатися.

Салат «Чингісхан»

Продукти

Філе куряче — 200 гр
Буряк відварений — 3 шт.
Морква відварена — 2 шт.
Чорнослив — 50 гр
Волоські горіхи — 50 гр
Твердий сир — 100 гр
Часник — 3 зубчики
Майонез — 200 гр
Сіль до смаку

Приготування

Куряче філе нарізати на маленькі кубики й обсмажити до золотистої скориночки.

Буряк, моркву та сир натерти на середній тертці.

Чорнослив нарізати на дрібні шматочки.

Горіхи подрібнити. Часник нарізати дрібно.

Викладати частину буряка, трохи часнику, куряче м'ясо, волоські горіхи, майонез, морква, сир, майонез, чорнослив, часник, що залишився, трохи майонезу, буряк, що залишився.

От у чому секрет! Що додати до дерунів, щоб вони не вбирали багато олії при смаженні

субота, 20 квітень 2024, 17:09

Дерун - національна українська страва. У місті Коростень щорічно проводиться Міжнародний фестиваль деруна, та є пам’ятник цій чудовій страві. Та, певно, не знайдеться українця, який би не любив ласувати картопляними оладками, передають Патріоти Україн...

Господиням на замітку! Що не можна класти до великодного кошика, а що потрібно освятити

субота, 20 квітень 2024, 12:30

Що потрібно покласти у святковий кошик, аби освятити на Великдень, передають Патріоти України. Головне церковне свято — Світле Христове Воскресіння — 2024 року християни Східного обряду будуть святкувати 5 травня. З нагоди свята, напередодні у Велику ...