Пропонуємо запекти в духовці м’ясо по-грузинськи, яке за смаком дуже схоже на шашлик, зазначають Патріоти України.
Завдяки маринаду з соком лимона, страва виходить м’якою і соковитою. Свіжі трави і спеції наділяють її апетитним ароматом, а мед — приємною солодкою ноткою. Рекомендуємо використовувати в якості прянощів хмелі-сунелі, але ви можете вибрати будь-які інші спеції на свій смак.
Інгредієнти:
Приготування:
Смачне, ніжне і дуже ароматне м’ясо по-грузинськи готове! Більш докладний процес приготування дивіться на відео.
Смачного!
За словами експертів, секрет хрустких країв і ніжного жовтка криється у правильному виборі сковорідки та декількох простих прийомах. Якщо ви смажите яйця на неправильній сковорідці, навіть найсвіжіші яйця можуть зіпсуватися — метал має мікротріщини, ку...
Звичайне картопляне пюре - це класика, яку люблять майже всі. Проте, щоб воно було справді ніжним, кремовим і ресторанного рівня, варто знати кілька секретів від професійних кухарів. Стюарт, шеф-кухар ресторану Nanna Tate, поділився простими порадами, ...