
Пропонуємо запекти в духовці м’ясо по-грузинськи, яке за смаком дуже схоже на шашлик, зазначають Патріоти України.
Завдяки маринаду з соком лимона, страва виходить м’якою і соковитою. Свіжі трави і спеції наділяють її апетитним ароматом, а мед — приємною солодкою ноткою. Рекомендуємо використовувати в якості прянощів хмелі-сунелі, але ви можете вибрати будь-які інші спеції на свій смак.
Інгредієнти:
Приготування:
Смачне, ніжне і дуже ароматне м’ясо по-грузинськи готове! Більш докладний процес приготування дивіться на відео.
Смачного!
Гречка – одна з найлегших у приготуванні круп, але навіть її часто варять неправильно. Найпоширеніша помилка пов’язана з тим, у яку воду її засипати. Саме цей момент визначає, чи буде каша розсипчастою та смачною, чи перетвориться на клейку масу. Прави...
Піца - універсальна страва, яку люблять майже всі. Сотні комбінацій начинок дозволяють кожному знайти улюблений варіант. Але психологи жартують: те, що ви замовляєте найчастіше, може розповісти про ваш характер більше, ніж здається, передають Патріоти ...