Якщо ви любите крильця та курку, приготуйте для них маринад з карі та кунжутом. Це буде смачно та пікантно. З таким маринадом звичні продукти відкриються для вас з нової сторони, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Часник вичавіть або подрібніть ножем. Додайте до нього решту компонентів, а саме: сіль, карі, перець, рослинну олію та воду. Ретельно перемішайте. Маринадом залийте крильця, дайте хвилин п’ять постояти та можна відправляти смажити. На ваш вибір — це може бути духовка або гриль.
Коли крильця будуть готові, посипте їх кунжутним насінням. В цьому маринаді немає значення, яку частини курки ви любите готувати. З ним все буде однаково смачно. Готуйте та отримуйте насолоду від смачної страви.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...