У понеділок, 28 червня, у християн східного обряду розпочався Петрів піст, який триватиме 14 днів, до неділі, 11 липня. Однію зі страв, яка чудово підійде для того, щоб урізноманітнити пісний стіл, може стати окрошка з грибами, зазначають Патріоти України.
Її потрібно готувати на домашньому квасі, це буде набагато смачніше, ніж на мінеральній воді, як радять в деяких рецептах.
Для цієї освіжаючої в літню спеку страви потрібні:
Приготування:
Картоплю відварюють і очищають, нарізають його кубиками.
Кубиками шаткують огірки, редиска і гриби — овочі можна натерти на тертці.
Дрібно нарізають зелень.
Інгредієнти змішують і заливають квасом, приправленим сіллю, перцем, гірчицею, хріном і цукром.
Пісну окрошку з грибами рекомендується подавати до столу охолодженою до відварного гарячого картоплі.
Відпустка традиційно асоціюється зі свободою, новими враженнями та смачними стравами. Проте для багатьох людей вона стає періодом постійних вагань: дозволяти собі більше їжі чи дотримуватися дієти, передають Патріоти України. Експерти наголошують, що к...
Натуральна кава, а точніше кофеїн, який міститься в ній, як стверджують дієтологи, спроможна дещо пригнічувати апетит та сприяти зниженню ваги, передають Патріоти України. Звісно, якщо пити її без підсолоджувачів та вершків. Буває, що за допомогою різн...