
Для тих, хто дотримується посту, але не може бозбутись відчуття голоду без м'ясних страв стануть дуже доречними ці традиційні українські ноухау. Дуже ситний борщ цілком реально приготувати без м`яса, використовуючи квасолю, гриби чи навіть рибу, зазначають Патріоти України. Виходить настільки смачно, що важко відрізнити від класичного рецепту.
Пісний борщ з квасолею
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Квасолю попередньо замочити на ніч, після чого відварити до готовності.
2. Цибулю, перець та часник порзіати. Моркву та буряк натерти на тертці.
3. Пасерувати овочі упродовж 10 хвилин, після чого додати рибну консерву.
4. Тим часом нашинкувати капусту та покласти її у каструлю з водою. Додати спеції та сіль. Варити ще 10 хвилин.
5. До капусти додати квасолю та пасеровані овочі. Варити упродовж 5 хвилин.
6. Додати зелень.
Пісний борщ з грибними вушками
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Буряк відварити або запекти у духовці. Потерти на тертці.
2. До попередньо приготовленого грибного відвару (відварити сухі гриби) додати воду та довести до кипіння.
3. Моркву і корінь петрушки порізати дольками, одну цибулину розрізати навпіл і додати до бульйону.
4. Варити до готовності орієнтовно 15-20 хвилин. Після – дістати цибулю та петрушку.
5. Додати буряк, оцет, цукор, сіль, чорний мелений перець та знову довести до кипіння.
6. Тим часом приготувати засмажку. Для цього подрібнити цибулю та обсмажити її до золотистого кольору. Додати до борщу.
Контроль рівня цукру в крові - це не лише питання дієти, а й спосіб життя. Щоденні звички, навіть найменші, можуть суттєво вплинути на стабільність енергії та загальне самопочуття, передають Патріоти України. Дієтологи наголошують, що головне – не суво...
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.