Якщо ви не знаєте, щоб приготувати на обід або вечерю, то завжди вибирайте піцу: від неї не відмовляться ні дорослі, ні діти. Багато господинь не поспішають її готувати тільки тому, що важко зробити правильне тісто, а магазинні основи нагадують шматок гуми, передають Патріоти України.
Однак є простий спосіб, який допоможе вам приготувати знамениту страву італійської кухні, витративши лише 10 хвилин свого часу.
Візьміть відповідну ємність і почніть трохи збивати курячі яйця, додаємо майонез зі сметаною і домагаємось однорідної консистенції.
Просійте та всипте борошно, змішайте та починайте працювати з тістом. Потім посипте на стіл трохи борошна та розкотіть його за допомогою качалки.
Товщину основи можна регулювати самостійно. Не забудьте загнути по краях борту.
Зверху основи додаємо ще трохи майонезу чи будь-якого іншого соусу. На цьому роботу закінчено.
Начинка може бути будь-яка – починаючи від традиційних оливок з салямі і закінчуючи морепродуктами.
Три хвилини смажити на максимальному вогні на сковорідці з антипригарним покриттям, а решту 7 хвилин – на мінімальному.
Цибуля та риба – продукти, які ми часто використовуємо, але їхній запах до душі далеко не всім. Цибуля – складова більшості страв, які ми готуємо. А рибні страви також присутні в нашому меню кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. Є кілька...
Варена картопля – популярний гарнір. Це дуже смачна і ситна страва, яку можна вживати і з м’ясом, і з рибою, передають Патріоти України. Однак проблема полягає в тому, що кулінару доводиться довго чекати, поки вона дійде до готовності. Зазвичай варіння...