Якщо ви не знаєте, щоб приготувати на обід або вечерю, то завжди вибирайте піцу: від неї не відмовляться ні дорослі, ні діти. Багато господинь не поспішають її готувати тільки тому, що важко зробити правильне тісто, а магазинні основи нагадують шматок гуми, передають Патріоти України.
Однак є простий спосіб, який допоможе вам приготувати знамениту страву італійської кухні, витративши лише 10 хвилин свого часу.
Візьміть відповідну ємність і почніть трохи збивати курячі яйця, додаємо майонез зі сметаною і домагаємось однорідної консистенції.
Просійте та всипте борошно, змішайте та починайте працювати з тістом. Потім посипте на стіл трохи борошна та розкотіть його за допомогою качалки.
Товщину основи можна регулювати самостійно. Не забудьте загнути по краях борту.
Зверху основи додаємо ще трохи майонезу чи будь-якого іншого соусу. На цьому роботу закінчено.
Начинка може бути будь-яка – починаючи від традиційних оливок з салямі і закінчуючи морепродуктами.
Три хвилини смажити на максимальному вогні на сковорідці з антипригарним покриттям, а решту 7 хвилин – на мінімальному.
Іноді під час смаження різних продуктів ми стикаємося з утворенням піни з олії, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Досвідчені кулінари стверджують, якщо на сковороді не було води, такого не має бути. Якщо ви побачили, що під час смаження о...
Булгур – крупа, яка відносно недавно але стала популярною в меню української кухні. Булгур поживний та ситний, передають Патріоти України. Щоб булгур вийшов розсипчастим, його потрібно промивати перед приготуванням. Достатньо обсмажити крупу 2-4 хвилин...