Сало за цим рецептом виходить неймовірно ніжним, його з задоволенням їдять навіть діти. Обов’язково спробуйте його так приготувати, передають Патріоти України.
Які продукти потрібні:
Починаємо готувати:
У воду всипаємо сіль, цукор, додаємо перець і лавровий листочок. Розміщуємо на вогонь. Як закипить, знімаємо з плити і даємо охолонути.
Часник дрібненько ріжемо або видавлюємо через прес. Посипаємо ним сало.
Заливаємо сало маринадом і на один день залишаємо на кухонному столі, а після на 24 години відправляємо в холодильну камеру.
Після кладемо на рушник, щоб просушити від розсолу.
Ви можете додати будь-які приправи на свій смак. Але основним є лавровий лист, тому його потрібно класти побільше. Саме він додасть салу пікантності
Зародки пшениці - це крихітні частини зерна, які, попри свій непоказний вигляд, приховують у собі справжній коктейль вітамінів, мікроелементів та жирних кислот. Усього одна столова ложка на день - і ваш організм отримає неймовірну користь, передають Па...
Сир - делікатний продукт, який швидко втрачає свої смакові якості, якщо його зберігати неправильно. Особливо влітку він може засохнути або запліснявіти всього за кілька днів. Але є простий спосіб, який допоможе зберегти свіжість надовго - і все, що вам...