Сало за цим рецептом виходить неймовірно ніжним, його з задоволенням їдять навіть діти. Обов’язково спробуйте його так приготувати, передають Патріоти України.
Які продукти потрібні:
Починаємо готувати:
У воду всипаємо сіль, цукор, додаємо перець і лавровий листочок. Розміщуємо на вогонь. Як закипить, знімаємо з плити і даємо охолонути.
Часник дрібненько ріжемо або видавлюємо через прес. Посипаємо ним сало.
Заливаємо сало маринадом і на один день залишаємо на кухонному столі, а після на 24 години відправляємо в холодильну камеру.
Після кладемо на рушник, щоб просушити від розсолу.
Ви можете додати будь-які приправи на свій смак. Але основним є лавровий лист, тому його потрібно класти побільше. Саме він додасть салу пікантності
Банка джему або варення у холодильнику - це правило чи хибна думка? Таке питання виникає у багатьох господинь, передають Патріоти України. Дієтологиня Кетлін Гарсія-Бенсон пояснила, коли варто ставити джем до холодильника, а коли достатньо зберігати йо...
Корисні властивості чаїв, насамперед зеленого, підтверджувалися різноманітними медичними дослідженнями. Зокрема, з'ясовувалося, що деякі види чаїв впливають на зменшення жиру в районі живота, передають Патріоти України. А видання prevention.com пише пр...