Шеф-кухар королівської сім'ї розповів, як приготувати насичений пиріг з просоченням з бренді, який найбільше любила королева-мати Єлизавета. Цей пиріг з фініками і пікантним просоченням стане відмінним доповненням до обіднього чаювання, зазначають Патріоти України.
Для пирога:
Для сиропу:
Для пирога розігрійте духовку до 180 °C.
Змастіть 20-сантиметрову форму для пирога.
Замочіть фініки в окропі з содою до м’якості, потім залиште остигати.
Збийте міксером до однорідності вершкове масло, цукор і яйце. Просійте сухі інгредієнти в суміш, перемішайте, потім додайте фініки та волоські горіхи.
Викладіть тісто у форму для пирога і запікайте близько 30 хвилин.
Для сиропу розчиніть цукор у воді на середньому вогні, потім варіть суміш до загустіння. Зніміть з плити і додайте ванільну есенцію, масло та бренді.
Полийте пиріг сиропом і подавайте з вершками або морозивом. Смачного!
Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...
Багато хто думає, що потяг до солодощів чи фастфуду - це просто слабкість характеру або відсутність сили волі. Проте науковці доводять: деякі продукти можуть діяти на мозок так само, як наркотики, передають Патріоти України. Вони стимулюють систему вин...