Шеф-кухар королівської сім'ї розповів, як приготувати насичений пиріг з просоченням з бренді, який найбільше любила королева-мати Єлизавета. Цей пиріг з фініками і пікантним просоченням стане відмінним доповненням до обіднього чаювання, зазначають Патріоти України.
Для пирога:
Для сиропу:
Для пирога розігрійте духовку до 180 °C.
Змастіть 20-сантиметрову форму для пирога.
Замочіть фініки в окропі з содою до м’якості, потім залиште остигати.
Збийте міксером до однорідності вершкове масло, цукор і яйце. Просійте сухі інгредієнти в суміш, перемішайте, потім додайте фініки та волоські горіхи.
Викладіть тісто у форму для пирога і запікайте близько 30 хвилин.
Для сиропу розчиніть цукор у воді на середньому вогні, потім варіть суміш до загустіння. Зніміть з плити і додайте ванільну есенцію, масло та бренді.
Полийте пиріг сиропом і подавайте з вершками або морозивом. Смачного!
Багато господарок додають хліб у фарш, з якого планують приготувати котлети. Хліб виступає як «сполучний» компонент і не дає страві розвалюватись, передають Патріоти України. Цей додатковий інгредієнт допомагає зробити котлети більш пишними. Ще однією...
Яйце в м’ясному фарші потрібне для того, щоб «склеїти» всі інгредієнти. Під час смаження яєчний білок швидко згортається, зв’язуючи м’ясо та інші компоненти у єдине ціле. Котлети завдяки яйцю у складі тримають форму, передають Патріоти України. На кіло...