Ведучий програми Ранок з Україною та гастро-експерт Григорій Герман поділився рецептом паштету, який просто готується та сподобається як вегетаріанцям, так і м'ясоїдам, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть квасолю.
Помістіть сковороду з 50 г олії на вогонь. Поки сковорода нагрівається, подрібніть цибулю та часник, обсмажте до прозорості. Додайте сіль, паприку, хмелі-сунелі та мускатний горіх до смаку, а також залишки олії. Ретельно перемішайте та приберіть з вогню.
Подрібніть волоський горіх і додайте його до відвареної квасолі. Туди ж відправте петрушку, готову цибулю з часником.
Подрібніть інгредієнти за допомогою блендера до однорідного стану, за необхідності додайте воду.
Подавайте паштет із грінками. Смачного!
Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість, передають Патріот...
Варіння курячих яєць здається дуже простим завданням, проте багато хто стикається з тим, що вони погано чистяться. Цей неприємний момент пов’язаний з порушенням важливих правил приготування. Через це вони важко піддаються чищенню, передають Патріоти Ук...