Подобається навіть м'ясоїдам: Рецепт овочевого паштету з квасолею

Ведучий програми Ранок з Україною та гастро-експерт Григорій Герман поділився рецептом паштету, який просто готується та сподобається як вегетаріанцям, так і м'ясоїдам, передають Патріоти України.

Рецепт паштету з квасолі

Інгредієнти:

  • Цибуля - 1 шт.
  • Відварена квасоля - 300 г
  • Грецький горіх – 60 г
  • Часник – 2 зуб.
  • Олія або вершкове масло - 100 г
  • Петрушка
  • Хмелі-сунелі
  • Паприка
  • Мускатний горіх
  • Сіль
  • Хліб тостовий

Приготування:

Відваріть квасолю.

Помістіть сковороду з 50 г олії на вогонь. Поки сковорода нагрівається, подрібніть цибулю та часник, обсмажте до прозорості. Додайте сіль, паприку, хмелі-сунелі та мускатний горіх до смаку, а також залишки олії. Ретельно перемішайте та приберіть з вогню.

Подрібніть волоський горіх і додайте його до відвареної квасолі. Туди ж відправте петрушку, готову цибулю з часником.

Подрібніть інгредієнти за допомогою блендера до однорідного стану, за необхідності додайте воду.

Подавайте паштет із грінками. Смачного!

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...