Подобається навіть м'ясоїдам: Рецепт овочевого паштету з квасолею

Ведучий програми Ранок з Україною та гастро-експерт Григорій Герман поділився рецептом паштету, який просто готується та сподобається як вегетаріанцям, так і м'ясоїдам, передають Патріоти України.

Рецепт паштету з квасолі

Інгредієнти:

  • Цибуля - 1 шт.
  • Відварена квасоля - 300 г
  • Грецький горіх – 60 г
  • Часник – 2 зуб.
  • Олія або вершкове масло - 100 г
  • Петрушка
  • Хмелі-сунелі
  • Паприка
  • Мускатний горіх
  • Сіль
  • Хліб тостовий

Приготування:

Відваріть квасолю.

Помістіть сковороду з 50 г олії на вогонь. Поки сковорода нагрівається, подрібніть цибулю та часник, обсмажте до прозорості. Додайте сіль, паприку, хмелі-сунелі та мускатний горіх до смаку, а також залишки олії. Ретельно перемішайте та приберіть з вогню.

Подрібніть волоський горіх і додайте його до відвареної квасолі. Туди ж відправте петрушку, готову цибулю з часником.

Подрібніть інгредієнти за допомогою блендера до однорідного стану, за необхідності додайте воду.

Подавайте паштет із грінками. Смачного!

Будуть ідеальні! Чим змастити відбивні за годину до смаження

понеділок, 9 червень 2025, 11:15

Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату, передають Патріоти України. М’ясний продукт може залишитися жорстким. В резул...

А ви це знали? У якому разі макарони після варіння обов’язково промивають водою

понеділок, 9 червень 2025, 10:13

Макарони – гарний гарнір, який допоможе в потрібний момент. При приготуванні цієї страви потрібно точно дотримуватись рецепту. Запобігти злипанню макаронів можна, якщо слідувати порадам досвідчених кухарів, передають Патріоти України. Деякі господарки ...