
Запіканку люблять багато хто з нас. Ці ласощі можна зробити ще більш корисними, якщо у вас є вдома банани. Рецептом поділилася кулінарний блогер Дар'я Дорошкевич у своєму Instagram, передають Патріоти України.
Запіканка без цукру і борошна вищого сорту робиться дуже легко! "І так, цукру немає, але запіканка буде солодкою, особливо якщо ви використовуєте дуже стиглі банани!"- описала рецепт кулінар.
У блендері збийте банани з яйцями, медом і сіллю.
Додайте сир, борошно і соду, збийте до однорідної суміші.
В кінці додайте родзинки і акуратно перемішайте.⠀
Випікайте в духовці 1 годину при температурі 185 градусів. Готову запіканку повністю охолодити. Смачного!
Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...