Запіканку люблять багато хто з нас. Ці ласощі можна зробити ще більш корисними, якщо у вас є вдома банани. Рецептом поділилася кулінарний блогер Дар'я Дорошкевич у своєму Instagram, передають Патріоти України.
Запіканка без цукру і борошна вищого сорту робиться дуже легко! "І так, цукру немає, але запіканка буде солодкою, особливо якщо ви використовуєте дуже стиглі банани!"- описала рецепт кулінар.
У блендері збийте банани з яйцями, медом і сіллю.
Додайте сир, борошно і соду, збийте до однорідної суміші.
В кінці додайте родзинки і акуратно перемішайте.⠀
Випікайте в духовці 1 годину при температурі 185 градусів. Готову запіканку повністю охолодити. Смачного!
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...