Запіканку люблять багато хто з нас. Ці ласощі можна зробити ще більш корисними, якщо у вас є вдома банани. Рецептом поділилася кулінарний блогер Дар'я Дорошкевич у своєму Instagram, передають Патріоти України.
Запіканка без цукру і борошна вищого сорту робиться дуже легко! "І так, цукру немає, але запіканка буде солодкою, особливо якщо ви використовуєте дуже стиглі банани!"- описала рецепт кулінар.
У блендері збийте банани з яйцями, медом і сіллю.
Додайте сир, борошно і соду, збийте до однорідної суміші.
В кінці додайте родзинки і акуратно перемішайте.⠀
Випікайте в духовці 1 годину при температурі 185 градусів. Готову запіканку повністю охолодити. Смачного!
Тушкована капуста – страва бюджетна, смачна і дуже популярна, передають Патріоти України. Багато господинь люблять її подавати до столу, оскільки з такою стравою можна суттєво заощадити та нагодувати родину смачною вечерею. Проте процес приготування ка...
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...