Цей торт виходить надзвичайно смачним, ніжним і подарує море насолоди, передають Патріоти України.
Для тіста візьміть такі продукти:
Для крему візьміть такі продукти:
Приготування заварного тіста. В першу чергу необхідно покласти масло в каструлю і помістити на вогонь середньої інтенсивності. Після того, як масло розтане, влити молоко, воду і розмішати, а після всипати сіль. Окремо з’єднати борошно з пекарським порошком і додаємо в суміш в каструлі після того, як вона закипить.
Потрібно вимісити тісто прямо в каструлі, яке вийде густим. Перемішати за допомогою лопатки до однорідного стану, а після прибрати з плити і нехай охолоне.
У тепле тісто вбити яйця і перемішати. У вас вийде густе і тягуче тісто. Тісто розділити на дві частини і перекласти у форму, вистеленную пекарним папером. Нагріти попередньо духовку до 200 °. Помістити тісто на 20 хвилин. Потім запекти другу частину. Коржі повинні повністю охолонути.
Приготування заварного крему. У каструлю налити молоко, вбити яйця, всипати цукор і борошно. Розмішати і відправити на плиту. Варити на вогні слабкої інтенсивності, весь час помішуючи віночком. Як з’являться бульбашки на поверхні суміші, необхідно прокип’ятити її три хвилини і зняти з вогню. Нехай остигає.
Окремо збити масло м’якого стану за допомогою міксера до пишності. Додати по одній ложці крем в масло і перемішати. Формування торта. Один корж покрити всім кремом і накрити другим.
Верх торта можна прикрасити так, як вам подобається. Помістити торт на дві години на холодильну камеру.
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...