
Є спосіб приготування помідорів по-корейськи, коли їх можна їсти вже за вісім годин, передають Патріоти України.
Складові:Заправка:
- Помідори — 2 кг;
- Болгарський перець — 4 шт.;
- Часник — 2 головки;
- Червоний пекучий перець — 2 шт.;
- Зелень.
- Оцет — 100 г;
- Рослинна олія -100 г;
- Цукор — 100 г;
- Сіль — 2 ст. л.
Приготування:
- Перець, часник, червоний пекучий перець подрібнити на м'ясорубці.
- Зелень порізати та додати заправку.
- Укладати шарами у трилітрову банку: помідори, суміш із овочів, зелень.
- Банку закрити кришкою і поставити в холодильник у перевернутому вигляді.
Мариновані помідори, зроблені ввечері, уранці вже готові. Банку зберігають у холодильнику в звичайному положенні.
Печінка відповідає за травлення, накопичення енергії та виведення токсинів. Але запалення та надлишок жиру можуть серйозно її пошкодити. Експерти кажуть, що правильні овочі здатні захистити цей орган, передають Патріоти України. Броколі – головний геро...
Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні: загортаємо бутерброди, готуємо на грилі, зберігаємо їжу. Проте не всі знають, що її використання може бути небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Експерти наголошують: замініть фольгу на ...