Є спосіб приготування помідорів по-корейськи, коли їх можна їсти вже за вісім годин, передають Патріоти України.
Складові:Заправка:
- Помідори — 2 кг;
- Болгарський перець — 4 шт.;
- Часник — 2 головки;
- Червоний пекучий перець — 2 шт.;
- Зелень.
- Оцет — 100 г;
- Рослинна олія -100 г;
- Цукор — 100 г;
- Сіль — 2 ст. л.
Приготування:
- Перець, часник, червоний пекучий перець подрібнити на м'ясорубці.
- Зелень порізати та додати заправку.
- Укладати шарами у трилітрову банку: помідори, суміш із овочів, зелень.
- Банку закрити кришкою і поставити в холодильник у перевернутому вигляді.
Мариновані помідори, зроблені ввечері, уранці вже готові. Банку зберігають у холодильнику в звичайному положенні.
Макаронні вироби є основним інгредієнтом у багатьох сім’ях завдяки своїй універсальності, доступності та простоті приготування. Однак є одна річ, яка може легко зіпсувати смак найулюбленішої страви. Спарва в тому, що часто макарони злипаються під час в...
Починаєте день з кави чи фруктів? Будьте обережні! Клінічний дієтолог Наталя Григлявська радить уникати певних продуктів натщесерце, щоб не створювати зайвого навантаження на травну систему, передають Патріоти України. Броколі, цвітна та білокачанна ка...