
Останнім часом на нашій кухні стали популярні різноманітні страви з екзотичних фруктів та овочів. Бананом полюбляють ласувати і дорослі й дітки, передають Патріоти України.
Тож і з’явилось багато нових рецептів солодких страв де складовою є банан.
Подробиці
Пропонуємо вам приготувати солодкий десерт з бананом до чаю.
Продукти:
- 200 мл кефіру;
- 2 столові ложки сметани;
- 2 курячі яйця;
- 180 г борошна;
- чайна ложка розпушувача;
- третина чайної ложки солі;
- цукор – 1-2 столові ложки;
- 4 – 5 бананів.
Покрокове приготування
- Візьміть підходящу миску, спершу налийте кефір. Додайтедо кефіру цукор, сметану, яйця та сіль.
- Всі інгредієнти перемішайте, додайте борошно та розпушувач. Потім додайте до тіста нарізані кубиком банани.
- Тісто має бути по консистенції як густа сметана, тому при необхідності додайте борошно.
- На сотейник налийте рослинної олії. За допомогою чайної ложки викладіть тісто. Обсмажте пончики з двох боків до золотистого кольору на слабкому вогні. На невеликому вогні пончики добре засмажаться і не будуть сирими всередині.
- Викладають їх на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію. Якщо ви посмажите їх на невеликій кількості олії, як оладки, тоді десерт не потрібно викладати на паперовий рушник.
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.