Популярний співак показав український сніданок нашвидкуруч (фото)

Сніданок – основний прийом їжі, завдяки якому організм отримує запас енергії на декілька годин. Тому він має бути ситним, смачним та безумовно корисним, особливо – в осінній період. Фахівці рекомендують восени включати в сніданок сезонні овочі, наприклад, гарбуз, буряк, моркву, а також білкові продукти. Популярний український співак Арсен Мірзоян поділився в Instagram рецептом смачної та швидкої у приготуванні страви для сніданку по-українськи – тости із салом, яйцем та цибулею, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • хліб для тостів – 1-2 скибочки
  • яйце – 1 шт.
  • сало – 4-5 шматочків
  • цибуля – 1/2 шт.
  • зелень – 10 г
  • сіль – за смаком
  • сир – 2 шматочки

Спосіб приготування:

1. З хліба виберіть м'якуш.

2. Поріжте сало.

3. Покладіть хліб на сковороду, всередину – сало й цибулю, дайте кілька секунд, щоб все підсмажилося.

4. Після – розбийте до сала яйце й дайте йому добре прихопитись.

5. Зверху присипте яйце зеленню та покладіть шматочок сиру.

6. Їсти такий сендвіч краще з овочами та зеленню.

Готується страва близько 5 хвилин.

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...