Популярний співак показав український сніданок нашвидкуруч (фото)

Сніданок – основний прийом їжі, завдяки якому організм отримує запас енергії на декілька годин. Тому він має бути ситним, смачним та безумовно корисним, особливо – в осінній період. Фахівці рекомендують восени включати в сніданок сезонні овочі, наприклад, гарбуз, буряк, моркву, а також білкові продукти. Популярний український співак Арсен Мірзоян поділився в Instagram рецептом смачної та швидкої у приготуванні страви для сніданку по-українськи – тости із салом, яйцем та цибулею, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • хліб для тостів – 1-2 скибочки
  • яйце – 1 шт.
  • сало – 4-5 шматочків
  • цибуля – 1/2 шт.
  • зелень – 10 г
  • сіль – за смаком
  • сир – 2 шматочки

Спосіб приготування:

1. З хліба виберіть м'якуш.

2. Поріжте сало.

3. Покладіть хліб на сковороду, всередину – сало й цибулю, дайте кілька секунд, щоб все підсмажилося.

4. Після – розбийте до сала яйце й дайте йому добре прихопитись.

5. Зверху присипте яйце зеленню та покладіть шматочок сиру.

6. Їсти такий сендвіч краще з овочами та зеленню.

Готується страва близько 5 хвилин.

Оцінять всі! Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

неділя, 18 травень 2025, 12:12

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...

Не рецепт, а знахідка! Універсальний маринад з 5 продуктів для будь-якого м’яса перед запіканням

неділя, 18 травень 2025, 11:14

Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...