Сніданок – основний прийом їжі, завдяки якому організм отримує запас енергії на декілька годин. Тому він має бути ситним, смачним та безумовно корисним, особливо – в осінній період. Фахівці рекомендують восени включати в сніданок сезонні овочі, наприклад, гарбуз, буряк, моркву, а також білкові продукти. Популярний український співак Арсен Мірзоян поділився в Instagram рецептом смачної та швидкої у приготуванні страви для сніданку по-українськи – тости із салом, яйцем та цибулею, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. З хліба виберіть м'якуш.
2. Поріжте сало.
3. Покладіть хліб на сковороду, всередину – сало й цибулю, дайте кілька секунд, щоб все підсмажилося.
4. Після – розбийте до сала яйце й дайте йому добре прихопитись.
5. Зверху присипте яйце зеленню та покладіть шматочок сиру.
6. Їсти такий сендвіч краще з овочами та зеленню.
Готується страва близько 5 хвилин.
Яйця - завжди чудовий вибір для швидкого та смачного обіду. Омлет ідеально підходить для додавання різних інгредієнтів: перцю, грибів, сиру та інших улюблених начинок. Але навіть з невеликої кількості продуктів іноді складно приготувати пухкий омлет, п...
Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...