Популярний співак показав український сніданок нашвидкуруч (фото)

Сніданок – основний прийом їжі, завдяки якому організм отримує запас енергії на декілька годин. Тому він має бути ситним, смачним та безумовно корисним, особливо – в осінній період. Фахівці рекомендують восени включати в сніданок сезонні овочі, наприклад, гарбуз, буряк, моркву, а також білкові продукти. Популярний український співак Арсен Мірзоян поділився в Instagram рецептом смачної та швидкої у приготуванні страви для сніданку по-українськи – тости із салом, яйцем та цибулею, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • хліб для тостів – 1-2 скибочки
  • яйце – 1 шт.
  • сало – 4-5 шматочків
  • цибуля – 1/2 шт.
  • зелень – 10 г
  • сіль – за смаком
  • сир – 2 шматочки

Спосіб приготування:

1. З хліба виберіть м'якуш.

2. Поріжте сало.

3. Покладіть хліб на сковороду, всередину – сало й цибулю, дайте кілька секунд, щоб все підсмажилося.

4. Після – розбийте до сала яйце й дайте йому добре прихопитись.

5. Зверху присипте яйце зеленню та покладіть шматочок сиру.

6. Їсти такий сендвіч краще з овочами та зеленню.

Готується страва близько 5 хвилин.

Ось як розпізнати зіпсовану курку. Ніколи її не їжте! Біль у шлунку - це лише початок

понеділок, 24 листопад 2025, 19:15

Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...