Сніданок – основний прийом їжі, завдяки якому організм отримує запас енергії на декілька годин. Тому він має бути ситним, смачним та безумовно корисним, особливо – в осінній період. Фахівці рекомендують восени включати в сніданок сезонні овочі, наприклад, гарбуз, буряк, моркву, а також білкові продукти. Популярний український співак Арсен Мірзоян поділився в Instagram рецептом смачної та швидкої у приготуванні страви для сніданку по-українськи – тости із салом, яйцем та цибулею, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. З хліба виберіть м'якуш.
2. Поріжте сало.
3. Покладіть хліб на сковороду, всередину – сало й цибулю, дайте кілька секунд, щоб все підсмажилося.
4. Після – розбийте до сала яйце й дайте йому добре прихопитись.
5. Зверху присипте яйце зеленню та покладіть шматочок сиру.
6. Їсти такий сендвіч краще з овочами та зеленню.
Готується страва близько 5 хвилин.
М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...