Порада для господинь: Кулінари розповіли, чи потрібно додавати яйце в фарш для голубців

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця. Відомо, що даний продукт харчування допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент, передають Патріоти України.

Однак чи є необхідність вводити яйце при приготуванні голубців? Господині не можуть дати однозначної відповіді на дане питання, оскільки у кожної існує свій перевірений спосіб приготування і рецепт.

Але кулінари сходяться на думці, що при приготуванні голубців яйце явно буде зайвим. Продукт, звичайно, не зіпсує страву, але може зробити м'ясо трохи жорсткішим.

Що повинно входити до складу голубців? Список інгредієнтів досить простий — досить в фарш ввести сіль, потрібні спеції і промитий рис. Деякі відварюють крупу до напівготовності, але це не обов'язковий момент.

Ніякі інші інгредієнти вам не знадобляться. Голубці без яєць і так не розваляться, адже фарш скріплюється рисом і тримається капустяним листям. Ріпчаста цибуля теж не входить до складу класичного рецепту.

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...