При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця. Відомо, що даний продукт харчування допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент, передають Патріоти України.
Однак чи є необхідність вводити яйце при приготуванні голубців? Господині не можуть дати однозначної відповіді на дане питання, оскільки у кожної існує свій перевірений спосіб приготування і рецепт.
Але кулінари сходяться на думці, що при приготуванні голубців яйце явно буде зайвим. Продукт, звичайно, не зіпсує страву, але може зробити м'ясо трохи жорсткішим.
Що повинно входити до складу голубців? Список інгредієнтів досить простий — досить в фарш ввести сіль, потрібні спеції і промитий рис. Деякі відварюють крупу до напівготовності, але це не обов'язковий момент.
Ніякі інші інгредієнти вам не знадобляться. Голубці без яєць і так не розваляться, адже фарш скріплюється рисом і тримається капустяним листям. Ріпчаста цибуля теж не входить до складу класичного рецепту.
Відчуття постійної втоми може мати безліч причин, і одна з них - ваш щоденний раціон. Часто ми списуємо нестачу енергії на стрес або недосип, але іноді справа в тому, що саме ми їмо, передають Патріоти України. Нові наукові дані вказують на несподівани...
Розчинна кава - зручний варіант для тих, хто хоче швидко збадьоритися. Але за зручністю часто ховається різниця у якості, яка може вплинути не лише на смак, а й на здоров’я. Як відрізнити добрий продукт від сурогату . пояснюємо простими словами, переда...