При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця. Відомо, що даний продукт харчування допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент, передають Патріоти України.
Однак чи є необхідність вводити яйце при приготуванні голубців? Господині не можуть дати однозначної відповіді на дане питання, оскільки у кожної існує свій перевірений спосіб приготування і рецепт.
Але кулінари сходяться на думці, що при приготуванні голубців яйце явно буде зайвим. Продукт, звичайно, не зіпсує страву, але може зробити м'ясо трохи жорсткішим.
Що повинно входити до складу голубців? Список інгредієнтів досить простий — досить в фарш ввести сіль, потрібні спеції і промитий рис. Деякі відварюють крупу до напівготовності, але це не обов'язковий момент.
Ніякі інші інгредієнти вам не знадобляться. Голубці без яєць і так не розваляться, адже фарш скріплюється рисом і тримається капустяним листям. Ріпчаста цибуля теж не входить до складу класичного рецепту.
Що б не радили кулінарні блогери, але найсмачнішим способом приготування пельменів є їхнє традиційне варіння в каструлі з водою. Але в одному сперечатися точно не варто. Існує одна хитрість, яка дозволяє зварити магазинні пельмені так, що їх не відрізн...
Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату, передають Патріоти України. М’ясний продукт може залишитися жорстким. В резул...