Інгредієнти: філе хека (800 г), цибуля (1 шт.), яйце (1 шт.), вівсяні пластівці (½ склянки), білий йогурт (2 ст.л.), борошно (3 ст.л.), кріп, сіль і перець за смаком.
Приготування:
Подрібніть у блендері вівсянку (також у магазинах можна знайти пластівці дрібного помелу). Дрібно наріжте цибулю і змішайте її з яйцем.
Філе хека промийте і зробіть фарш за допомогою м'ясорубки або блендера. Перемішайте фарш із вівсяними пластівцями, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на годину.
У рибний фарш додайте солі та перцю за смаком, змішайте з подрібненим кропом та йогуртом. Якщо фарш виглядає рідким, додайте пару столових ложок борошна.
З готового фаршу сформуйте котлети, розігрійте масло у сковороді і смажте їх на невеликому вогні до золотистого рум'яного кольору. Щоб котлети вийшли соковитими та ніжними, трохи пропарте їх під кришкою.
Готові рибні котлети з хека викладіть на паперові рушники, щоб забрати зайву олію. Перед подачею їх можна збризнути лимонним соком або йогуртом.
Кава довгий час мала суперечливу репутацію, але наука розставила всі крапки над «і». Вона багата на антиоксиданти, знижує ризик раку, інсульту, деменції, діабету 2 типу, покращує пам’ять та концентрацію. Та ось у чому нюанс: її дія може бути знівельова...
Кава - улюблений напій мільйонів, без якого багато хто навіть не уявляє свій ранок. Але скільки кави — це нормально, а коли починається шкода для здоров’я? Експерти назвали безпечну добову норму - і деякі відповіді можуть вас здивувати, передають Патрі...