Потрібна пара секретних інгредієнтів: Простий рецепт ніжних рибних котлет

У багатьох господарок є улюблені рецепти котлет, які вони навчилися готувати досконало. Але якщо вам захочеться поекспериментувати зі смаками, можна навчитися новим кулінарним трюкам, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти: філе хека (800 г), цибуля (1 шт.), яйце (1 шт.), вівсяні пластівці (½ склянки), білий йогурт (2 ст.л.), борошно (3 ст.л.), кріп, сіль і перець за смаком.

Приготування:

Подрібніть у блендері вівсянку (також у магазинах можна знайти пластівці дрібного помелу). Дрібно наріжте цибулю і змішайте її з яйцем.

Філе хека промийте і зробіть фарш за допомогою м'ясорубки або блендера. Перемішайте фарш із вівсяними пластівцями, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на годину.

У рибний фарш додайте солі та перцю за смаком, змішайте з подрібненим кропом та йогуртом. Якщо фарш виглядає рідким, додайте пару столових ложок борошна.

З готового фаршу сформуйте котлети, розігрійте масло у сковороді і смажте їх на невеликому вогні до золотистого рум'яного кольору. Щоб котлети вийшли соковитими та ніжними, трохи пропарте їх під кришкою.

Готові рибні котлети з хека викладіть на паперові рушники, щоб забрати зайву олію. Перед подачею їх можна збризнути лимонним соком або йогуртом.

Джерело: Апостроф

А ви це знали? Який популярний продукт не варто додавати в солянку

п’ятниця, 18 квітень 2025, 12:30

Багато хто любить готувати солянку та їсти, передають Патріоти України. Перевага страви також полягає в тому, що вона не має суворої рецептури – список інгредієнтів може змінюватися в залежності від смакових уподобань та наявності тих чи інших продукті...

Смакота! Цей картопляний гратен з грибами з’їдається за 5 хвилин

п’ятниця, 18 квітень 2025, 11:30

Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України. Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцям...