Потрібна пара секретних інгредієнтів: Простий рецепт ніжних рибних котлет

У багатьох господарок є улюблені рецепти котлет, які вони навчилися готувати досконало. Але якщо вам захочеться поекспериментувати зі смаками, можна навчитися новим кулінарним трюкам, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти: філе хека (800 г), цибуля (1 шт.), яйце (1 шт.), вівсяні пластівці (½ склянки), білий йогурт (2 ст.л.), борошно (3 ст.л.), кріп, сіль і перець за смаком.

Приготування:

Подрібніть у блендері вівсянку (також у магазинах можна знайти пластівці дрібного помелу). Дрібно наріжте цибулю і змішайте її з яйцем.

Філе хека промийте і зробіть фарш за допомогою м'ясорубки або блендера. Перемішайте фарш із вівсяними пластівцями, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на годину.

У рибний фарш додайте солі та перцю за смаком, змішайте з подрібненим кропом та йогуртом. Якщо фарш виглядає рідким, додайте пару столових ложок борошна.

З готового фаршу сформуйте котлети, розігрійте масло у сковороді і смажте їх на невеликому вогні до золотистого рум'яного кольору. Щоб котлети вийшли соковитими та ніжними, трохи пропарте їх під кришкою.

Готові рибні котлети з хека викладіть на паперові рушники, щоб забрати зайву олію. Перед подачею їх можна збризнути лимонним соком або йогуртом.

Джерело: Апостроф

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...

Не помиліться! ТОП-5 порад, як правильно вибрати каву

неділя, 19 травень 2024, 17:30

Кава - це популярний напій, який має чимало шанувальників по всьому світу. Однак часом не виходить приготувати її так само смачно, як це роблять у кав’ярнях. Найчастіше так відбувається не лише через спосіб приготування, а й через неправильний вибір са...