Морозиво з мандарина звучить неймовірно? І сьогодні ми розповімо, як приготувати це зимове диво. Насправді, це зовсім не складно, але потрібно чітко слідувати рецепту, радять Патріоти України.
1. Солодкі мандарини очистити, нарізати на шматочки і подрібнити блендером. Після потрібно обов’язково протерти мандаринове пюре крізь сито.
2. Збити в блендері сметану, згущене молоко і мандаринове пюре. Приблизний час — 2-3 хвилини.
3. Основа морозива готова. Перелийте її в пластиковий контейнер і поставте в морозильну камеру. Беріть будильник і ставте нагадування: кожну годину потрібно діставати масу і збивати її з допомогою блендера. Зробити це потрібно 4 рази. Смачного!
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...