Потрібні усього три продукти: Рецепт неймовірно смачного мандаринового морозива

Морозиво з мандарина звучить неймовірно? І сьогодні ми розповімо, як приготувати це зимове диво. Насправді, це зовсім не складно, але потрібно чітко слідувати рецепту, радять Патріоти України.

Вам знадобиться:

  • 8 мандаринів
  • 400 мг сметани
  • 1 банка згущеного молока

Процес приготування

1. Солодкі мандарини очистити, нарізати на шматочки і подрібнити блендером. Після потрібно обов’язково протерти мандаринове пюре крізь сито.

2. Збити в блендері сметану, згущене молоко і мандаринове пюре. Приблизний час — 2-3 хвилини.

3. Основа морозива готова. Перелийте її в пластиковий контейнер і поставте в морозильну камеру. Беріть будильник і ставте нагадування: кожну годину потрібно діставати масу і збивати її з допомогою блендера. Зробити це потрібно 4 рази. Смачного!

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...

Доступні всім! Кардіолог назвав фрукти та ягоди, які сприятливо впливають на кров’яний тиск

четвер, 25 квітень 2024, 8:45

Фрукти є цінним джерелом поживних речовин, важливих для здоров’я серця, таких як клітковина, калій і антиоксиданти, передають Патріоти України. Якщо у вас виявлено високий кров’яний тиск, кардіолог Девід Сабгір, доктор медичних наук, радить включати до...