
Морозиво з мандарина звучить неймовірно? І сьогодні ми розповімо, як приготувати це зимове диво. Насправді, це зовсім не складно, але потрібно чітко слідувати рецепту, радять Патріоти України.
1. Солодкі мандарини очистити, нарізати на шматочки і подрібнити блендером. Після потрібно обов’язково протерти мандаринове пюре крізь сито.
2. Збити в блендері сметану, згущене молоко і мандаринове пюре. Приблизний час — 2-3 хвилини.
3. Основа морозива готова. Перелийте її в пластиковий контейнер і поставте в морозильну камеру. Беріть будильник і ставте нагадування: кожну годину потрібно діставати масу і збивати її з допомогою блендера. Зробити це потрібно 4 рази. Смачного!
Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...
Полиці магазинів рясніють "натуральними" й "екологічними" товарами, але насправді частина з них - лише майстерно замасковані підробки. Щоб знизити собівартість, недобросовісні виробники замінюють дорогі інгредієнти дешевими, додаючи ароматизатори, бар...