Морозиво з мандарина звучить неймовірно? І сьогодні ми розповімо, як приготувати це зимове диво. Насправді, це зовсім не складно, але потрібно чітко слідувати рецепту, радять Патріоти України.
1. Солодкі мандарини очистити, нарізати на шматочки і подрібнити блендером. Після потрібно обов’язково протерти мандаринове пюре крізь сито.
2. Збити в блендері сметану, згущене молоко і мандаринове пюре. Приблизний час — 2-3 хвилини.
3. Основа морозива готова. Перелийте її в пластиковий контейнер і поставте в морозильну камеру. Беріть будильник і ставте нагадування: кожну годину потрібно діставати масу і збивати її з допомогою блендера. Зробити це потрібно 4 рази. Смачного!
Відома істина: смак запеченого м’яса дуже залежить від маринаду, в якому воно побувало до запікання. Пропонуємо суміш для запікання реберець, яка зробить вашу страву неперевершеною, передають Патріоти України. Отож, на 1 кг реберець візьміть одну велик...
Запечена качка – не така вже й рідкісна страва на святковому столі. Але цей рецепт особливий, тому сподіваємося, що він стане гідним доповненням до вашого новорічного меню. Спробуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:Качка – 1 шт.Яблука – 2-3 шт...