Бринза – дуже ніжний, солонуватий сир, який можна додавати в салати, випічку або просто їсти як закуску. І якщо ви досі купуєте такий продукт в магазині – тепер зможете приготувати в домашніх умовах. Технологія надзвичайно проста – знадобитьс всього 4 інгредієнти. Ідея приготування сиру опублікована на сторінці foody_clubs в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Якщо молоко жирне, попередньо зняти вершки. Їх можна потім додавати в каву.
2. Молоко довести до кипіння, остудити і зняти вершки.
3. Молоко довести майже до кипіння, але не кип'ятити.
4. Влити оцет з водою і помішувати.
5. Сироватку злити, а масу перекласти на друшляк.
6. Зверху покласти плоску тарілку і вантаж, залишити приблизно на 20 хвилин.
7. В сироватку додати сіль і залишити бринзу на 5 годин у солоній сироватці.
8. Зберігати бринзу можна в рідині або просто в пакеті.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...