Бринза – дуже ніжний, солонуватий сир, який можна додавати в салати, випічку або просто їсти як закуску. І якщо ви досі купуєте такий продукт в магазині – тепер зможете приготувати в домашніх умовах. Технологія надзвичайно проста – знадобитьс всього 4 інгредієнти. Ідея приготування сиру опублікована на сторінці foody_clubs в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Якщо молоко жирне, попередньо зняти вершки. Їх можна потім додавати в каву.
2. Молоко довести до кипіння, остудити і зняти вершки.
3. Молоко довести майже до кипіння, але не кип'ятити.
4. Влити оцет з водою і помішувати.
5. Сироватку злити, а масу перекласти на друшляк.
6. Зверху покласти плоску тарілку і вантаж, залишити приблизно на 20 хвилин.
7. В сироватку додати сіль і залишити бринзу на 5 годин у солоній сироватці.
8. Зберігати бринзу можна в рідині або просто в пакеті.
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...