
Бринза – дуже ніжний, солонуватий сир, який можна додавати в салати, випічку або просто їсти як закуску. І якщо ви досі купуєте такий продукт в магазині – тепер зможете приготувати в домашніх умовах. Технологія надзвичайно проста – знадобитьс всього 4 інгредієнти. Ідея приготування сиру опублікована на сторінці foody_clubs в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Якщо молоко жирне, попередньо зняти вершки. Їх можна потім додавати в каву.
2. Молоко довести до кипіння, остудити і зняти вершки.
3. Молоко довести майже до кипіння, але не кип'ятити.
4. Влити оцет з водою і помішувати.
5. Сироватку злити, а масу перекласти на друшляк.
6. Зверху покласти плоску тарілку і вантаж, залишити приблизно на 20 хвилин.
7. В сироватку додати сіль і залишити бринзу на 5 годин у солоній сироватці.
8. Зберігати бринзу можна в рідині або просто в пакеті.
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...