Потрібні всього 4 інгредієнти: Рецепт смачної домашньої бринзи

Бринза – дуже ніжний, солонуватий сир, який можна додавати в салати, випічку або просто їсти як закуску. І якщо ви досі купуєте такий продукт в магазині – тепер зможете приготувати в домашніх умовах. Технологія надзвичайно проста – знадобитьс всього 4 інгредієнти. Ідея приготування сиру опублікована на сторінці foody_clubs в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • молоко домашнє
  • оцет 9% – 6 ст.л
  • вода – 6 ст.л
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

1. Якщо молоко жирне, попередньо зняти вершки. Їх можна потім додавати в каву.

2. Молоко довести до кипіння, остудити і зняти вершки.

3. Молоко довести майже до кипіння, але не кип'ятити.

4. Влити оцет з водою і помішувати.

5. Сироватку злити, а масу перекласти на друшляк.

6. Зверху покласти плоску тарілку і вантаж, залишити приблизно на 20 хвилин.

7. В сироватку додати сіль і залишити бринзу на 5 годин у солоній сироватці.

8. Зберігати бринзу можна в рідині або просто в пакеті.

Є секрет! Як зберігати вершкове масло, щоб залишалося свіжим довго

п’ятниця, 22 листопад 2024, 5:40

Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...