Потрібні всього 4 інгредієнти: Рецепт смачної домашньої бринзи

Бринза – дуже ніжний, солонуватий сир, який можна додавати в салати, випічку або просто їсти як закуску. І якщо ви досі купуєте такий продукт в магазині – тепер зможете приготувати в домашніх умовах. Технологія надзвичайно проста – знадобитьс всього 4 інгредієнти. Ідея приготування сиру опублікована на сторінці foody_clubs в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • молоко домашнє
  • оцет 9% – 6 ст.л
  • вода – 6 ст.л
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

1. Якщо молоко жирне, попередньо зняти вершки. Їх можна потім додавати в каву.

2. Молоко довести до кипіння, остудити і зняти вершки.

3. Молоко довести майже до кипіння, але не кип'ятити.

4. Влити оцет з водою і помішувати.

5. Сироватку злити, а масу перекласти на друшляк.

6. Зверху покласти плоску тарілку і вантаж, залишити приблизно на 20 хвилин.

7. В сироватку додати сіль і залишити бринзу на 5 годин у солоній сироватці.

8. Зберігати бринзу можна в рідині або просто в пакеті.

Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

п’ятниця, 9 травень 2025, 18:04

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...

Як розм’якшити тверде м’ясо, щоб тануло в роті

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:03

Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...