Без цього салату не обходиться жодне традиційне застілля Нового року – це олів'є. Існує багато варіацій олів'є: з ковбасою, язиком, куркою, шинкою, зеленим горошком ти кукурудзою. Сьогодні розглянемо три варіанти, почнемо з курочкою су-від.
Рецепт новорічного олів'є з ковбасою
Час: 60 хвилин
Порції: 6
Приготування:
Ретельно помийте овочі, почистіть від шкірки. Картоплю розріжте навпіл, якщо морква великого розміру – теж розріжте на великі шматки. Відваріть курячі яйця у підсоленій киплячій воді 8 – 9 хвилин.
Відваріть овочі у підсоленій воді до готовності (20 – 30 хвилин).
Цибулю почистіть від лушпиння, наріжте дрібними кубиками.
За цим рецептом можна приготувати відкритий пиріг на сковороді. Рецепт стане в нагоді на той випадок, коли дуже хочеться чимось ситним перекусити, а в холодильнику є тільки найпростіші продукти і часу на приготування не так багато, передають Патріоти У...
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок:
Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...