Повітряна спокуса, перед якою неможливо встояти: Рецепт сирного торта "Пташине молоко"

Любителі ніжних десертів, наш рецепт саме для вас! Це повітряна сирна спокуса, яка тане в роті. Смак цього десерту поєднує у собі сирну ніжність зі смаком пташиного молока. Тих самих цукерок, які зводять з розуму мільйони ласунів, зазначають Патріоти України.

Продукти

  • Сир — 600 г
  • Мед — 100 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Крохмаль — 40 г
  • Ванілін — за смаком
  • Молоко — 500 мл
  • Желатин — 20 г

Приготування

  • У желатин влити 100 мл молока і залишити набухати 10 хвилин. Змішати яйця, крохмаль і частину молока до однорідної маси. Потім влити молоко, що залишилося і перемішати.
  • Поставити суміш на середній вогонь і варити, постійно помішуючи. Коли маса закипить, варити ще хвилину. Коли маса охолоне, додати мед і ваніль.
  • Сир збити міксером, додати молочну масу і нагрітий до 60 ° С желатин. Збити все разом до однорідної маси.
  • Вилити масу в форму, накрити харчовою плівкою і залишити в холодильнику не менше ніж на 6 годин.
  • Якщо хочете, щоб десерт був трохи солодше, додайте більше меду. Прикрасити верх можна фруктами або ягодами. Отримуйте задоволення!

Варто знати! ТОП-3 продукти, які категорично не можна розігрівати повторно

вівторок, 2 вересень 2025, 18:45

Всі ми звикли до того, що їжу в будь-який момент можна дуже швидко розігріти за допомогою мікрохвильовки, плити, духовки або пароварки. Але потрібно обов'язково знати, що є продукти, які категорично не можна повторно розігрівати, оскільки вони можуть с...

Це варто знати! Які продукти категорично не можна гріти в мікрохвильовці та чому

понеділок, 1 вересень 2025, 23:45

Мікрохвильовка – абсолютно незамінний кухонний гаджет, який дуже спрощує процеси підготовки їжі. Але, потрібно знати, що не всі продукти можна розігрівати в мікрохвильовці, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, завд...