
Пропонуємо урізноманітнити свої сніданки й спробувати дуже смачні та корисні сендвічі з тунцем та яйцем пашот. І ми знаємо ще одну з переваг таких бутербродів – приготувати їх можна за лічені хвилини, зазначають Патріоти України.
Нутриціологиня Надія Пахірко розповіла, як приготувати здорові бутерброди з яйцем і тунцем, які мають ідеальне співвідношення білків, жирів та вуглеводів. Тому вони не зашкодять й тим, хто дотримується дієти.
Бутерброд з тунцем та яйцем пашот
Інгредієнти:
- Хліб з цільнозернового борошна – 50 грамів;
- Тунець – 120 грамів;
- Яйце – 2 штуки;
- М'який сир 2% – 100 грамів;
- Сіль, перець – на ваш смак.
Спосіб приготування:
- Хліб підсушіть у тостері або на сухій сковорідці.
- Консервований тунець змішайте з сиром, посоліть, поперчіть та намажте на хліб.
- Зваріть яйця пашот та викладіть по одному на кожен бутерброд.
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі
Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...