
Пропонуємо урізноманітнити свої сніданки й спробувати дуже смачні та корисні сендвічі з тунцем та яйцем пашот. І ми знаємо ще одну з переваг таких бутербродів – приготувати їх можна за лічені хвилини, зазначають Патріоти України.
Нутриціологиня Надія Пахірко розповіла, як приготувати здорові бутерброди з яйцем і тунцем, які мають ідеальне співвідношення білків, жирів та вуглеводів. Тому вони не зашкодять й тим, хто дотримується дієти.
Бутерброд з тунцем та яйцем пашот
Інгредієнти:
- Хліб з цільнозернового борошна – 50 грамів;
- Тунець – 120 грамів;
- Яйце – 2 штуки;
- М'який сир 2% – 100 грамів;
- Сіль, перець – на ваш смак.
Спосіб приготування:
- Хліб підсушіть у тостері або на сухій сковорідці.
- Консервований тунець змішайте з сиром, посоліть, поперчіть та намажте на хліб.
- Зваріть яйця пашот та викладіть по одному на кожен бутерброд.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...